O oba znam po nesto, mozda nekome moze da koristi a nece da skodi.
Prvi Megane.
Vasketa znam licno jer sam pre par meseci kupio auto od njega . Posto volim da obozavam kola sa znackom, zagledao sam malo i Megane, vozio se i pricao sa njim oko istog. Megane je za polovan auto tog tipa po meni u odlicnom stanju, ide kao blesav i mislim da je mehanicki top primerak. Video sam da je auto farban, sto Vaske i ne krije. Po tome kakva je covek picajzla, to nije nista neobicno. Ofarban je vrlo korektno. Na autu nema nikakvih anomalija, nekih velikih zazora na limariji i slicno sto bi moglo da bude znak da je auto havarisan. Inace covek je mehanicar, pa auto odrzava propisno. Cena je po meni sasvim realna. Ne svidja mi se sto je u Meganu zavrsio DVD iz mog auta ali sta sad

Svakako detaljnim pregledom moze se ustanoviti sta je tacno sa autom i da li je sve u redu ili ne. Po meni auto vredi pogledati. Sad sve zavisi kakvi su neciji kriterijumi za dobar auto.
Drugi primerak sa plinom.... Seiz zna vlasnika i auto, po Seizovoj prici ovo je najbolji Megane RS u Srbiji, kilometri su pravi i auto je besprekoran. Cenu ne bih da komentarisem. Ostalo se da proveriti po vidjenju automobila.
Svako nagadjanje bez da se auto vidi uzivo je malo nezahvalno. Moze da stvori pogresnu sliku o automobilu, i da nanese stetu vlasniku istog. A za sumnjicave uvek postoji i opcija novog auta, ali i tu covek moze da bude prevaren...