Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Koji je uobičajen, najprostiji i najjeftiniji način rutovanja kod nas za telefon kome je istekla garancija ?
Koji telefon?
Noviji androidi se relativno lako root/unroot
Googlaj model telefona na xda forumu
Noviji androidi se relativno lako root/unroot
Googlaj model telefona na xda forumu
HTC 500
XDA developers forum je pravo mesto za sva pitanja oko root
Tapatalk
Tapatalk
Rekoh i najprostiji način
Ajd' onda preporuka za neki proveren mob-servis gde me neće ošišati bezveze

Koliko je meni xda konfuzan forum
Inace kad istekne ugovor, operateri su duzni da ti otkljucaju telefon (salju kod za otkljucavanje ili ga moraju otkljucati u servisu besplatno).
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ja sam pre 15tak dana kupio LG G2 od momka koji ga je uz paket kupio u Telenoru, telefon nije bio zaključan. On ga je samo probao, ja kupio 2 dana star.
Proverio pre kupovine sa mts karticom, sve ok.
Prezadovoljan telefonom.
Proverio pre kupovine sa mts karticom, sve ok.
Prezadovoljan telefonom.
Da ali to eskiviraju maksimalno.cozmo napisao:Inace kad istekne ugovor, operateri su duzni da ti otkljucaju telefon (salju kod za otkljucavanje ili ga moraju otkljucati u servisu besplatno).
DOMIŠLJATA PREVARA Evo kako su uspeli da doskoče visokim računima za struju http://blic.rs/i/531955
- Cp6uH
- Pridružio se: 28 Jan 2013, 13:50
- Garaža: Toyota Corolla TSn
- Kontakt:
Tako je Telenoru se pusti otkljucavanjeuredjaja@telenor.rs IMEI model i broj telefona na kom je ugovor i ne znam da li treba još nešto, mislim da je sličan fazon i za MTS i VIPcozmo napisao:Inace kad istekne ugovor, operateri su duzni da ti otkljucaju telefon (salju kod za otkljucavanje ili ga moraju otkljucati u servisu besplatno).
Vidis koji je procesor, ukucas engineer mode kod kao pozivni broj. Okrenes taj broj i u meniju odaberes pristup kao admin. iliti root.Velja napisao:Rekoh i najprostiji način![]()
I gledas da nista ne menjas u OS, brises i tako to, ako bas ne znas sta tacno radis i zasto.
ne vazi za sve modele i sve familije procesora, vazi za MTK.proverio na svom.
I moj je dobio lolipop i već me nervira.ljuba napisao:Danas mi se telefon S5 updateovao na Lolipop i radi osetno brze, a i problematicno citanje prsta mu se malo poboljsalo... Ili sam ja pazljiviji
Više nema opcije da se telefon skroz utiša tj da sugasi i zvuk i vibracija. Postoje samo opcije zvoni i vibrira.
Druga glupst je neka aplikacija koja traži ažuriranje.Aktivira google play i ni da makne dalje. Samo se pali isto obaveštenje osim ako je na wifi.
Za Note još nema. Izgleda da su vlasnike S5ice zaposlili kao beta testere 

Ovi Sony sabani pustaju update tek sredinom februara.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.