Cene goriva u Srbiji
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Cene goriva u Srbiji
Nema, ima 98 oktana koji u imenu ima 100 (!?), pise sitnim slovima da je 98. Maxx motion 100.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Evo sta oni kazu
100 oktana!
OMV Srbija je širom svoje mreže koja obuhvata 61 benzinsku stanicu u našoj zemlji plasirala vrhunsku liniju goriva pod nazivom OMV MaxxMotion. OMV MaxxMotion su goriva prvoklasnog kvaliteta koja garantuju bolje performanse, bolje ubrzanje, zaštitu motora, manju potrošnju i smanjenu emisiju izduvnih gasova.
U okviru paketa novih goriva dostupan je i brend MaxxMotion Super 100, benzin koji je po broju oktana (100) novina na tržištu Srbije, a koji će na 30 OMV benzinskih stanica u Srbiji biti dostupan pod imenom “MaxxMotion Super 100 Evro BMB 98”. Neke od prednosti korišćenja ovog goriva mogu se osetiti već nakon prvog točenja, a to su: zaštita od korozije, zaštita od naslaga i habanja, kao i čistoća motora uz efekat pročišćenja.
Pravilnik o tehničkim i drugim zahtevima za tečna goriva naftnog porekla predviđa Evro BMB 98, kao bezolovni motorni benzin sa najvećom oktanskom vrednošću, koji mora biti jasno obeležen pištoljima za punjenje. Poštujući ove propise, novo premijum gorivo OMV MaxxMotion Super 100 (gorivo od 100 oktana) na OMV benzinskim stanicama u Srbiji biće obeleženo kao „MaxxMotion Super 100 Evro BMB 98”.
Meni OMV 100 oktana bacilo auto u safe mode 2013. kod Metroa pumpa,dok sa onim Jurija Gagarina OMV fino isao auto.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Darko
Citam po netu da je dosta ljudi merilo potrosnju i da sa 100 omv prilicno manje trosi i da se oseti zivost na gasu. Na par mesta spominju da je to gorivo iz rafinerije u becu. Mozda vredi probati. Zavisi i koja je cena.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
A nafta je jos pala sa cenom. Sad ce verovatno se vade na dolar.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Nije pala, naprotiv.
Kakva je to budalaština da ne može da stoji 100 oktana, ako je 100 oktana
U BIH odavno ima 100 oktana, i ljudi koji ga troše, kao i 98, dok je kod nas i 95 bila premija, kažu da im mašina zaista bolje radi po zvuku i manje troši. A i nisu neke nove mašine u pitanju, ima ih i 80 i neko godište, koji isto imaju slične simptome poboljšanja.

U BIH odavno ima 100 oktana, i ljudi koji ga troše, kao i 98, dok je kod nas i 95 bila premija, kažu da im mašina zaista bolje radi po zvuku i manje troši. A i nisu neke nove mašine u pitanju, ima ih i 80 i neko godište, koji isto imaju slične simptome poboljšanja.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni više troši te 98ice il' sam se istripovao...
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Isti utisak sam imao kada sam svojevremeno sipao 98 na Eko, mada nije bilo bogzna koliko da bih mogao sa sigurnišću da tvrdim. 

Širim haos!
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Na EKO svraćam samo da kupim pljuge i zato što su lepe devojčice koje rade 
Ovo sam sipao na OMVu i nemam nameru više, za mator auto kao moj dovoljna je i 95ica

Ovo sam sipao na OMVu i nemam nameru više, za mator auto kao moj dovoljna je i 95ica

- Darko
Pitao danas na omv pumpi, tvrde da je to 100 oktana benzin iz becke rafinerije. Na pistolju pise maxxmotion 100, nisam video da pise uz to i 98..
Cena je 151 din.
Cena je 151 din.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Pfff za 20 din razlike tesko da se isplati 
Ja se secam u makedoniji 98 i 100 kostaju svega par denara vise od 95ice... Tamo uvek uzmem skuplje, i stvarno bude razlike u radu motora.

Ja se secam u makedoniji 98 i 100 kostaju svega par denara vise od 95ice... Tamo uvek uzmem skuplje, i stvarno bude razlike u radu motora.
Razlika u nabavci 95 i 98 je oko 4 din. Vec sam pisao negde. Kod drugara koji ima pumpu u Obrenovcu je ista cena 95 i 98.
Tapatalk Post
Tapatalk Post