Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
Re: Filmovi, serije, dokumentarci - preporuka za gledanje
http://www.imdb.com/title/tt0077474/ , juce naleteo na tv-u .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne znam u cemu sam vise uzivao, da li u filmu kad sam bio klinac ili kasnije u igrici
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Da li je neko od vas gledao Gorcilo, da li je vredan odlaska u bioskop?
Nije loš ali ništa specijalno. Stare fore. Nije da se pokaješ sto si gledao, a nije ni da se oduševiš.
Kill the Messenger, The Imitation Game, Nightcrawler, svi sa jakim ocenama, al' nisam preterano odusevljen. Mogu se pogledati, ali ja kad vidim 8+ ocenu na imdb mozda previse ocekujem pa se lako razocaram.
Inace Kill the Messenger i The Imitation Game su primeri (bar meni) kako neki film moze da prenese vreme u koje je smesten, a kako neki totalno omase. KTM, Wolf of Wall Street, DBC, kao da je radnja u 2015oj, ja uopste nisam imao utisak 80ih/90ih sem par detalja, dok Imitation Game i recimo Great Gatsby mi pada napamet odlicno prikazuju 40te/20te. Dobro jeste da su 90te slicnije sadasnjosti pa je manje detalja koji mogu jasno ukazati na taj period, ali opet uopste nisam osetio 'vibe' tih godina.
Inace Kill the Messenger i The Imitation Game su primeri (bar meni) kako neki film moze da prenese vreme u koje je smesten, a kako neki totalno omase. KTM, Wolf of Wall Street, DBC, kao da je radnja u 2015oj, ja uopste nisam imao utisak 80ih/90ih sem par detalja, dok Imitation Game i recimo Great Gatsby mi pada napamet odlicno prikazuju 40te/20te. Dobro jeste da su 90te slicnije sadasnjosti pa je manje detalja koji mogu jasno ukazati na taj period, ali opet uopste nisam osetio 'vibe' tih godina.
O čemu se radi u kill the messenger?
Based on the True story of Journalist Gary Webb. The film takes place in the mid 1990s, when Webb uncovered the CIA's past role in importing huge amounts of cocaine into the U.S. that was aggressively sold in ghettos across the country to raise money for the Nicaraguan Contras rebel army. Despite enormous pressure not to, Webb chose to pursue the story and went public with his evidence, publishing the series "Dark Alliance". As a result he experienced a vicious smear campaign fueled by the CIA. At that point Webb found himself defending his integrity, his family, and his life.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni odlican film.
Tapatalk
Tapatalk