Nekoliko minuta pre nego što ću napraviti onu fotografiju, okrenuli smo se na AP negde kod Pećinaca. Sustizali smo neki šleper koji je bukvalno "milio". Ispred nas bio mercedes koji je počeo da koči. Drugar što je vozio kombi počeo da usporava i lagano dodirne kočnicu i desi se 8 - osmica, ali bukvalno. Dremao sam, u trenitku me budi nečije "držte se" , hvatam se za sedište, i gledam kako se okrećemo i klizamo ka kamionu i mercedesu i to srednjim delom kombija...a ja taj dan sedeo na sedištu odmah do vrata.
Zakačimo mercedes samo malo, jer je lik skontao da se okrećemo pa je produžio koji metar. Nama su se otvorila zadnja vrata pa su neke stvari poispadale iz gepeka, ali je šteta minimalna (malo pukla plastika na braniku, mercu malo napuko branik, ali ništa strašno). Uglavnom, čim smo stali, proverim da li neko naleće na nas. Nema nikog i izlećem napolje i istrčavam na oko 100 m od kombija da koliko toliko usporim ostale jer je vidljivost bila jako slaba kako ne bi naletali na nas (jer se kombi ugasio i dok nismo pokupili stvari koje su se rasule po dsredini puta).
Sve u svemu, jbna situacija. A jučerašnji sneg je bio baš zjbn.