Ratna tehnika

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Heineken
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL

Re: Ratna tehnika

Post od Heineken »

Pa ako im trebaju 29-ke u Poljskoj zasto ne bi i u BG? Videcemo sta ce biti, bugari nemaju novca za celu eskadrilu to je sigurno e sad ako natovci budu hteli lako ce dati kes za remont koji ce se odraditi u Poljskoj kao sto je i planirano...
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Bugari su teski jad u odnosu na Poljake, ekonomija Poljske sije Bugare debelo, zato i mogu Poljaci da ih odrzavaju. Ovi drugi mogu samo da cekaju da Nato sleti sa svojim avionima na njihove aerodrome, s obzirom na situaciju u okruzenju Bugarske gledano na istok sve je izvesnije da ce do toga doci.
Slika
Korisnikov avatar
kvcali
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
Garaža: Omega B2 2.0
Kontakt:

Post od kvcali »

odakle polacima rezervni delovi za remont devetki, i remont motora posebno ?
Slika

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling

http://www.opelteamserbia.com/forum
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Prodajemo 282 tenka T-55 i 99 М80.
http://www.mod.gov.rs/sadrzaj.php?id_sadrzaja=7762
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Aj da skupimo pare za jednu haubicu ili minobacac :mrgreen:
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

kvcali napisao:odakle polacima rezervni delovi za remont devetki, i remont motora posebno ?

Pa za motore bi bilo najteze, to nece da moze bez rusa. Za ostalo ce se snaci, isto kao sto su se snasli za svoje...
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Geza napisao:Prodajemo 282 tenka T-55 i 99 М80.

Tek sad vidim ovo, pa oni stvarno nisu normalni :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:

Al ce keramicar da reformise vojsku bas po NATO standardu, zajebace Tadica i Sutanovca zajedno kako je krenuo..
Korisnikov avatar
BAJKER
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike

Post od BAJKER »

Heineken napisao:
kvcali napisao:odakle polacima rezervni delovi za remont devetki, i remont motora posebno ?

Pa za motore bi bilo najteze, to nece da moze bez rusa. Za ostalo ce se snaci, isto kao sto su se snasli za svoje...
Rezervni delovi mogu da se kupe naravno kod Rusa, zar mislis da Rusima ne trebaju pare, osim toga postoje i drugi kanali kako moze da se dodje do delova a da su original. Tu je i Belorusija, a delovi mogu i na zapadu da se naprave nije to sveto pismo.
Ameri su imali nekoliko Mig-ova 29, sluzili su im da glume "neprijatelja" u vazdusnim borbama. Sta mislis kako su oni odrzavali te 29ke. U vazduhoplovstvu Nemacke posle ujedinjenja nasao se Mig 29, 21 i 23, Sukhoi Su-17. Svi sem 29ki su povuceni iz naoruzanja vrlo brzo posle ujedinjenja samo su se 29ke zadrzale do 2004 godine
Slika
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

^
Te 29 su sad kod Poljaka i Rusi ih zajebavaju za rezervne delove maksimalno, u prevodu moze im se... mada bilo je informacija i da imaju probleme sa delovima za F-16 :glavomuzid: vise lete 29-ke nego F-16..
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

http://www.youtube.com/watch?v=o4ZqfEJTGzw

Novost... Imao sam ovo i bolje i manje još pre 20 godina u Quakeu. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Ja i danas igram Quake... I mrzim kad me otkinu railom...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Heineken napisao:

Tek sad vidim ovo, pa oni stvarno nisu normalni :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid:

Al ce keramicar da reformise vojsku bas po NATO standardu, zajebace Tadica i Sutanovca zajedno kako je krenuo..
Zasto prodaju? Jel moguce da se na taj nacin puni budzet ili je nesto drugo? Iako sam protiv nekog ludackog ulaganja u vojsku, isto sam i protiv prodaje ovoga sto imamo.
methane.master napisao:http://www.youtube.com/watch?v=o4ZqfEJTGzw

Kacio sam jos pre neke klipove. Bas je opaka stvar. Dosta ce promeniti nacin ratovanja.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Domet 110 nmil. tj. 200 km.

Što se one prodaje iznad tiče, u jednom trenutku održavanhe postane neisplativo, a opremu pregazili vreme. Isplativije nego pretapanje.

Moj favorit sa spiska je uglomer. :kezo:
Širim haos!
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Uglomer je zapravo, artiljerijska busola.
Heineken
Reactions:

Post od Heineken »

Dusan napisao:
Heineken napisao:

Zasto prodaju? Jel moguce da se na taj nacin puni budzet ili je nesto drugo? Iako sam protiv nekog ludackog ulaganja u vojsku, isto sam i protiv prodaje ovoga sto imamo.
methane.master napisao:http://www.youtube.com/watch?v=o4ZqfEJTGzw

Kacio sam jos pre neke klipove. Bas je opaka stvar. Dosta ce promeniti nacin ratovanja.

Ne znam zasto prodaju ocigledno se krece opet u ciscenje zaliha, a nista se ne kupuje :glavomuzid:

Ne mogu da verujem da prodaju municiju, raketne bacace :glavomuzid: :glavomuzid: :glavomuzid: ( ose ) minobacace, protiv-avionske topove ( idealni za podrsku pesadiji do sada dokazano 100 puta ). Pa majku mu ako ima viska municije organizuj vezbe za rezerviste neka ispucaju to bolje nego da se proda, kao da ce dobiti neke pare za to.. Stvarno nemam reci ovo su kompletni debili zadnjih 20 godina svi do jednog bez izuzetaka...

Podseca me na ono rezanje lakih prenosnih PVO sistema za cije unistavanje su Ameri donirali :besan: :besan:
Odgovori