Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Re: Grčka

Post od ivica122 »

Posto si za ovu godinu odustao od Tasosa, da ti preporucim nasu varijantu od pre par godina, ako resis naredne da odes. U vezi puta ne mogu nista pametno da ti kazem posto mi idemo preko Bugarske (Keramoti mi je 430km daleko, neka vajda i za nas iz jugoistocne provincije :)), ali mogu da ti preporucim smestaj preko Sabre. Mi smo isli u predsezoni 2012, uplatili smo jos decembra 2011 i za nas 4, znaci 4 kreveta apartman u Limenasu je kosta manje od 340eu za 15 nocenja, odnosno 16 dana. To je cena sa svim popustima koji se nude u Sabri za dvoje odraslih i dvoje dece, ako se ceo iznos plati odmah i tako negde rano. Tasos se kod njih rasporda vec do kraja decembra, mozda i ranije, pa treba pratiti njihov sajt, i najbolje je odmah uplatiti cim izadje ponuda, da bi mogao da biras smestaj.
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Ne idemo preko agencija nikad, ali hvala na ponudi :)
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

ovo leto planiram da idem na more sa ortacima, plan je da se ide na Zakintos...

ono osnovno znam, party mesto sa masom engleza i visokim cenama ali covek je jednom mlad i prihvaticu te mane...

interesuje me vase misljenje, da li ici autom i zbog cega? cini mi se da je varijanta autobusa jeftinija od aranzmana da nas 3-4 ide mojim autom dole... dodatni plus bi mogao biti sto bi mogli vec u putu da se povezemo sa nekim ribama a to se ne moze platiti :mrgreen:

koju agenciju izabrati, imate li neku konkretnu preporuku za mesto i smestaj?
Korisnikov avatar
ivica122
Reactions:
Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
Garaža: Honda Accord CL7

Post od ivica122 »

Moji prijatelji su isli prosle godine i kazu da u poredjenju sa svim ostalim grckim mestima, ostrvima, odmaralistima koja su posetili do sad, na Zakintosu je najjeftinije. Nisu bas nesto mnogo visili po kaficima, vise su mislili na cene brze hrane i tako nekih stvari, ali mislim da su cene u kaficima isto nize nego drugde po Grckoj.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Na zakintos idu britanska deca(do 20god). Zurke na ulici se poklapaju sa njihovim godinama. Skupo nije, makar u poredjenju sa drugim grckim ostrvima. Britanke su ocajne, a srpkinje... Mozes i u bgu da juris isto ti je :D

Ja sam se jednom zajebao i isao autobusom(jer je jedna saputnica bila problematicna oko aranzmana pa smo morali), i nikad vise! Putuje se 22-26 sati. Mucno je bukvalno.

Najbolje vam je da pojurite neki povoljniji aranzman avionom(i uzmete tamo rental svakako). Kostace vas vise ali veruj mi nema te ustede koja bi mene recimo naterala opet da idem busom.
jednostavno dosta je daleko, cak i kolima bih ja negde prespavao(ne volim umoran da stizem na odrediste), trajekt je skup, treba da razmisljas o tvojim kolima tamo, putevi su im srednje zalosni(mada nije strasno ako se ne vucaras po brdima tamo, sto smo mi radili :D)

Edit

Cene u kaficima su jace malo(mada zavisi gde sednes). Ostalo je klasika, giros 2 jura, obavezno pitas gde je dobar jer su uglavnom shit.

Laganas ti je jedino mesto gde mozes da ides u sustini. Ostala su bas mala mesta i nema nikog nocu
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Bio 3 puta, icicu sigurno opet, Laganas je mesto gde su zurke i mladji, ali celo ostrvo je prelepo i ima mnogo toga da ponudi i onima koga izlasci ne zanimaju
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Sa ortacima na more, eeeee... :uplakan:
Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

http://www.youtube.com/watch?v=UUHYVQ1l ... ata_player
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Risto napisao:ovo leto planiram da idem na more sa ortacima, plan je da se ide na Zakintos...

ono osnovno znam, party mesto sa masom engleza i visokim cenama ali covek je jednom mlad i prihvaticu te mane...

interesuje me vase misljenje, da li ici autom i zbog cega? cini mi se da je varijanta autobusa jeftinija od aranzmana da nas 3-4 ide mojim autom dole... dodatni plus bi mogao biti sto bi mogli vec u putu da se povezemo sa nekim ribama a to se ne moze platiti :mrgreen:

koju agenciju izabrati, imate li neku konkretnu preporuku za mesto i smestaj?

Pazi na termin, idi sa nekom studentskom agencijom tipa Rapsody, Balkan Fun i slično. Drugar je išao prošle godine sa velikom ekipom, njih 9, i bili su u nekoj pauzi između dve velike grupe, jedina riba je bila sobarica otprike, baš su se smorili, niko ništa nije uradio.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

I moji burazeri bili prosle godine preko Rapsodya i ribe su bile krs a istripovane maximalno..
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

ne znam sta se lozite na ta party putovanja, meni je u beogradu 100x bolji provod..

ozbiljno razmisli da li je vredno putovati 24 sata autobusom!

btw lepo je Grujic rekao, Zakintos ima da ponudi mnogo vise od Laganasa i tih "zurki"(najbolje zurke su bile zurke koje su organizovali rapsody i slicni, britanci ne znaju da se provode, samo se odvale i onesveste na ulici, u klubovima stoje i piju... ili je nama naletela takva tura).
Korisnikov avatar
Risto
Reactions:
Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro

Post od Risto »

drugari, ne rusite mi sneska... zna se zasto idemo na more u ovakvoj formaciji :mrgreen:

meni su rapsody i argus agencije preko kojih sam planirao da idem, iskreno, bas bi bilo trulo da odemo gore a da budemo osudjeni na strankinje jer su nase lose+nafurnane... racunao sam da ako tamo nema strankinja da valja, bar za nas vredi izreka "da je ovde ima jednako vrednih i pametnih ljudi kao sto ima lepih zena, mi bili zemlja bogatija od Nemačke"...

ima li jos neka "party" destinacija za leto (osim Ibize/Marbelle i sl.)?
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Pazi, mislim da je to individualno kakve su ribe i da li su nafurane. Nema pravila. Smena go2 s kojom sam se ove godine poklopio je imala koliko mi se cinolo previse klinaca mrstavaca, dok je recimo puzzle smena pre bila boljeg sastava. Koje ste god?
Autobus je smrt, lagano put ode i na 28-29 sati, a ako zelis videti ostrvo treba rentirati kola. Jeste da ima upoznavanja u busu, al ja bih razmislio o drugim vidovima prevoza :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Treba se i vratiti tim prevozom sa istim ljudima
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ma kakav bus ne zezaj se, ako vec imate mogucnosti autom. Necete jebati zbog poznanstava iz busa.
Sto se tice klinaca, generalno je tu najveci deo 19-20-21-22 godina i to jeste smor. Sto se tice strankinja(posebno UK i IT) nemoj da se nadate previse da se ne bi ste razocarali.

Huawei P6 TT
Odgovori