Pomoc pri kupovini Golf-a 5 2.0 TDI
Pomoc pri kupovini Golf-a 5 2.0 TDI
Posle prodaje sad vec bivseg auta, tacnije golf 4 74kw 2003 god. na red je doslo da se pazari
nesto mladje. Odabir je pao na Golfa 5 2.0 TDI model, ciljam na modele zadnje godine proizvodnje.
Koliko je po vama realna cena za ova dva modela:
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... tdi-united
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 5-gt-sport
nesto mladje. Odabir je pao na Golfa 5 2.0 TDI model, ciljam na modele zadnje godine proizvodnje.
Koliko je po vama realna cena za ova dva modela:
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... tdi-united
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... 5-gt-sport
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Pomoc pri kupovini Golf-a 5 2.0 TDI
Pozdrav i dobrodošao na forum.
Golf je oduvek bio na ceni tako da je o realnoj vrednosti malo teško pričati, sve zavisi od trenutne ponude i potražnje. Pretpostavljam da već duže pratiš oglase pa znaš i sam da cene variraju. Neko nepisano pravilo je da se cena može oboriti za par stotina eura, kad su veće sume u pitanju, ali opet ima i prodavaca koji cene svoj automobil i ne žuri im se sa prodajom, pa tako neće da spuste cenu.
U svakom slučaju, ako si već spreman da izdvojiš 10-tak hiljada evra za ovaj model onda gledaj da uzmeš perfektan, u najboljem mogućem stanju, jer takav vredi platiti i malo više od prosečne cene na oglasima. Bitno je da imaš dobrog majstora koji poznaje taj model i zna šta da gleda i proveri na njemu, a kako si već u VW porodici i vozio si prethodnu generaciju onda verujem da majstor nije problem.
Golf je oduvek bio na ceni tako da je o realnoj vrednosti malo teško pričati, sve zavisi od trenutne ponude i potražnje. Pretpostavljam da već duže pratiš oglase pa znaš i sam da cene variraju. Neko nepisano pravilo je da se cena može oboriti za par stotina eura, kad su veće sume u pitanju, ali opet ima i prodavaca koji cene svoj automobil i ne žuri im se sa prodajom, pa tako neće da spuste cenu.
U svakom slučaju, ako si već spreman da izdvojiš 10-tak hiljada evra za ovaj model onda gledaj da uzmeš perfektan, u najboljem mogućem stanju, jer takav vredi platiti i malo više od prosečne cene na oglasima. Bitno je da imaš dobrog majstora koji poznaje taj model i zna šta da gleda i proveri na njemu, a kako si već u VW porodici i vozio si prethodnu generaciju onda verujem da majstor nije problem.
Posetite www.garaza.rs !
Pozdrav, Marko. Dobrodošao.
Iskreno previše je to para za g5. Za te pare pre bih gledao octaviu ili g6 ako naidje neki dobar.
Iskreno previše je to para za g5. Za te pare pre bih gledao octaviu ili g6 ako naidje neki dobar.
Ni ja ne bih dao ovoliko para za G5.
Drugar prodaje odličnog pasata za 9000, ne bih pogledao golfa pored njega...
Drugar prodaje odličnog pasata za 9000, ne bih pogledao golfa pored njega...
- vitezkoja
- Pridružio se: 16 Nov 2012, 21:17
- Garaža: w202 C200 KOMPRESSOR
Prijatelj skoro prodao odlicnog g6 2.0 tdi za 9500e, da li si razmisljao o uvozu?
Ja bih gledao pre da nadjem dobrog 1.9 nego neki 2.0!
Vidim na oglasima da za ove pare ima i A4 slično godište. Verovatno sa dosta km, ali je u svakom slučaju mnogo para za golfa...
I ja mislim da je 10k za peticu previse.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Za 10k se uzima dobra sestica, a za klasu je i bolja od petice u svemu sto je i logicno.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Prosto neverovatno da ljudi traze ovaj novac za g5. Pogledaj samo taj enterijer, i 2007. je bio zastareo.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Uzmi Golf 5 GTI, ima jedan beli, odlican
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Mene zanima kako je to sestica za klasu bolja od petice? To je fakticki restyling samo.
Osetno bolja.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Od svih golfovih generacija najmanja sustinska razlika je izmedju 5. i 6. generacije, pritom ne mislim na izgled vec na sustinu poput platforme, oslanjanja i generalno koriscene tehnologije. Mozda se po izgledu vise razlikuju nego recimo 7. i 6. ali ostaje cinjenica da je samo mali jaci restyling u pitanju.
Savremeniji motori i bolji kvalitet izdrade. Licni utisak jer sam vozio peticu 3 godine. U svakom sluaju za 10 000e ja ne bih imao dilemu.