Stigla zima...
- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
Re: Stigla zima...
Poremecena je klima skroz. I ja vise volim leto i prolece. Kod zime mi ona sama najmanje smeta. Smeta mi vecina stvari koja je prati. Ali opet bi voleo da je klima normalna i da u junu bude toplo, a ne kao prosle godine, pola pomenutog meseca kisa. I isto tako da ne bude u Januaru 15 stepeni. Ne mora da bude ni ciča-zima, ali da budu neke primerene temperature za to doba godine.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Sasvim je normalno da klima nije konstantna i da se menja.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Mislis jedino sto je konstantno je da sa klima menja 

Sad smo valjda u nekom piku što se temperatura tiče, pa će temperature krenuti naniže. Ima svakakvih teorija. Ja sve čekam da se odustane od ideje globalnog zagrevanja.
jesi ostao na 215/45?
mene juce izdale nokian... pokupimo se, posto smo u onom delu populacije koja voli sneg, i zapalimo na avalu jer ga tamo jos ima, i na usponu na gornji parking stade fokus na metar od ravnog, i ni makac... da budem iskren, jeste bilo malo klizavo, ali sam se skenjao. jeste da sam se uspinjao jako malom brzinom, da sam samo malo zalet uhvatio popeo bih se ali opet... kako bi dunlop odradio nemam pojma...nisam optimista...
mozda bi se kliom popeo jer je veci deo tezine napred a ista sirina guma, ali nisam siguran...
- TDI
- Banned
Normalno je da se menja u skladu sa godisnjim dobom. Ali nije normalno da pola leta bude kisa, kao prosle godine. I da kao ove zime, dve trecine iste temperature budu izmedju 10 i 15 stepeni.Delija napisao:Sasvim je normalno da klima nije konstantna i da se menja.
Sto je vec neko rekao, za moj pojam, ovo sada nije zima. Pretoplo je za ovaj period godine.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@TDI
Nisi razumeo. Savrseno je normalno da nije svako leto isto i da se to godinama (hiljadama godina, milionima godina...) menja - na to utice milion faktora.
Nisi razumeo. Savrseno je normalno da nije svako leto isto i da se to godinama (hiljadama godina, milionima godina...) menja - na to utice milion faktora.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TDI
- Banned
I za neki dan opet ce biti preko 10 stepeni, kao pre par dana. Nisam mislio na trenutno stanje stvari, nego celokupnu zimu.Day Walker napisao:Trenutno je 2 stepena, sta je tu pretoplu?
To je jasno kao dan. Ali nesto su te promene poslednjih godina bas brze. Do pre par godina da pozelis da iskocis iz koze od vrucine, a prosle, mogu da vam kazem da je bilo vise situacija da sam tokom leta oblacio i neku tanku jaknu.Delija napisao:@TDI
Jedino kisu ne gotivim, sve ostalo gotivim
Naravno, zimi najvise gotivim kada je sneg, psihicki je jako prijatno, a i udara neku dinamiku 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ima tu neku zivinu... 

Ekstra bi odradiodragan napisao:... kako bi dunlop odradio nemam pojma...

El mi verujes da mi dodje da sad zapalim popodne da isprobam
Svejedno, za tu razliku u ceni, opet bih uzeo nokiju

Svejedno, za tu razliku u ceni, opet bih uzeo nokiju

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Re: Одг: Stigla zima...
Kako su drugi prosli?
Je'l ima Ford elektronski LSD u okviru ASR i kako mu je rešen? Možda nije samo u gumama stvar.