Porsche Design je ozbiljan brand i cega god da se dohvate, bude bas kvalitetno, neke stvari i preskupe, kao telefon i satovi.
Momo design takodje, veoma kvalitetne stvari.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Od tih auto-brendiranih stvari jedino su mi se dopale Porsche naočare za sunce, ali ionako je sve to Luxottica, kako god da okreneš. I, da, bile su preskupe, čak i na popustu pa sam odustao.
Porsche Design sam imao nekoliko patika i sve su bila ekstra kvalitetne i udobne. Jedne su jos u zivotu, a stare su nekoliko god.
Imam i par polo majica, osim sto su mi postale tesne, drugih falinki nemaju
Kucaj u google "hvala cika momo majice..." i ispašće ti među prvima facebook grupa likova koji to rade...naručuje se preko nje. Ja sam hteo crnu "ništa hvala čika Momo", ali je nema više.
Adidas Porsche patikama nisam nešto oduševljen. Oblikom pre svega, deluju malo prebrzo za mene , ali je zato bilo jako lepih odevnih predmeta.
starac vujadin napisao:Kucaj u google "hvala cika momo majice..." i ispašće ti među prvima facebook grupa likova koji to rade...naručuje se preko nje. Ja sam hteo crnu "ništa hvala čika Momo", ali je nema više.
fq400 napisao:Od tih auto-brendiranih stvari jedino su mi se dopale Porsche naočare za sunce, ali ionako je sve to Luxottica, kako god da okreneš. I, da, bile su preskupe, čak i na popustu pa sam odustao.
Porsche design je posebna firma koja nema direktne veze sa proizvođačem automobila. Posredno su povezani jer je vlasnik valjda Ferdinandov unuk.
Nisam dovodio u pitanje kvalitet Porše Adidasa, ali je to(i sve slicno) i dalje lejm. Imaju i satove koji kostaju boga oca, i lepi su. Ali Porše sat je isto što i Koka kola sat.
U takvoj garderobi vidim nafuranog klinca sa Altine ili iz Belog Potoka.
Uroš S. napisao:Nisam dovodio u pitanje kvalitet Porše Adidasa, ali je to(i sve slicno) i dalje lejm. Imaju i satove koji kostaju boga oca, i lepi su. Ali Porše sat je isto što i Koka kola sat.
U takvoj garderobi vidim nafuranog klinca sa Altine ili iz Belog Potoka.
Huawei P6 TT
aahahhahahahahahahah upravo sam nesto slicno hteo da napisem.
meni je takva garderoba bas dziberska.....
ps U Beogradu je u poslednje vreme postao in Maserati sat, mislim da ne kosta ni 200 e, a uglavnom ga nose teski seljaci.