Sent from my Sony
Rakhil napisao:Lol, pa vec vidim taj mec![]()
Mercedes tim pokusao da se sakrije iza sekvoje, upucali ga svi jer realno ne mozes da ga promasis
BMW tim snajperise solo jer je ostatak opravdano odsutan
Alfistima ne radi pola stvari na pusci, ali tvrde da je to poznat kvar
Hondasi prodaju puske za vece pare nego sto su ih kupili i pale na pivo
Golf ekipa se deli na parne i neparne generacije i pobije se medjusobno, ostale dokrajce Skodisti
Izvidnica Reno ekipe upucana u nos, tim lider roknut dok je merio tezinu metkica trazeci idealan balans
Fiatisti pretezno zaostali u pozadini i iskasljavaju pluca jer Davidoff
Ford Focus ekipa trci okolo i sere kako najbolje lezi u krivinama pa popije headshot
Audijevci ulecu i pobiju sve, opsta dominacija prstenova, prave se ogrlice od zubi protivnika prosarane amblemima sa hauba
Ne znam sta je u postu smesno/simpaticno/glupo?starac vujadin napisao:sebekkg napisao:Sinoc sam gledao raging bull iz 1980.. Zaista ne znam zasto je film toliko dobro ocenjen osim sto je film na osnovu pravog borca.
sebekkg napisao:...osim sto je film na osnovu pravog borca
ovaj racil dobije povremeno napad potpunog ludilaprofesorPROST napisao:Rakhil napisao:Lol, pa vec vidim taj mec![]()
Mercedes tim pokusao da se sakrije iza sekvoje, upucali ga svi jer realno ne mozes da ga promasis
BMW tim snajperise solo jer je ostatak opravdano odsutan
Alfistima ne radi pola stvari na pusci, ali tvrde da je to poznat kvar
Hondasi prodaju puske za vece pare nego sto su ih kupili i pale na pivo
Golf ekipa se deli na parne i neparne generacije i pobije se medjusobno, ostale dokrajce Skodisti
Izvidnica Reno ekipe upucana u nos, tim lider roknut dok je merio tezinu metkica trazeci idealan balans
Fiatisti pretezno zaostali u pozadini i iskasljavaju pluca jer Davidoff
Ford Focus ekipa trci okolo i sere kako najbolje lezi u krivinama pa popije headshot
Audijevci ulecu i pobiju sve, opsta dominacija prstenova, prave se ogrlice od zubi protivnika prosarane amblemima sa hauba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Genijalno![]()
![]()
To je i bio cilj filma...da padne teško i d apokaže sav čemer života glavnog junaka. Između ostalog je snimljen crno belo da bi se povećala autentičnost i dobio poludokumentaran izgled filma. Film realno prati uspone i padove glavnog junaka. Udarci u filmu nisu ubrzani, niti pojačani...snimljeni su potpuno realno, čak je bilo dosta stvarnih udaraca. Fenomenalno režiran film svakom smislu...akciono, dramski... No, glavna stvar je gluma De Nira koja tu predstavlja remek delo "metodske glume". Za potrebe tog filma De Niro se ugojio 25 kg (ono nije šminka što si gledao) i to je prvi slučaj da je neki glumac za potrebe filma uradio tako nešto fizički drastično za pripremu uloge. Posle toga su mnogo to kopirali. Uzimao je ozbiljne časove boksa, a sam glavni junak je bio konsultant na snimanju.sebekkg napisao:Meni zivot njegov nije sjajan ni malo meni je bas tesko pao film.