Rakhil napisao:To je vec novije, imao sam i ja te generacije. Kako si ga klokovao, magistralu na 366?
Ne mogu da se setim. Nije bio okrugao broj, išao sam MHz po MHz dok nisam našao stabilnost. Ja mislim jedno nedelju dana sam tražio optimum, a posle još jedno mesec do finalnog proizvoda.
Metne, dal ti ja licim na sektasa pa duzimam te Epl proizvode?
Kolega uzeo neki surov Macbook pro, ali njemu i treba jer radi graficki i industrijski dizajn. Ja sam se razmisljao izmedju neceg vrlo prenosnog ili vrlo jakog, pa je presudilo sto retko nosam laptop okolo sa sobom.
@Rakhil, koji su to izgovori [SMILING FACE WITH SMILING EYES] Lepo reci da hoces da se igras. Znam ja kako to izgleda. Ubedjujem zenu kako cerkica hoce da se igra na WII konzoli ali da to moze isto na PS4 [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Hahaha, logicno za pomoisliti, ali ovo je sluzbeni laptop
Stajace na poslu, pa mu igrice bas i nisu primarna upotreba, ali sigurno cu ponekad da poteram neku, bar na godisnjem.
I7 je HQ, napisah vec da je quad core. Kuci ce za vikend ako nesto ne mogu poterati na kucnim kompjuterima sigurno, smesi mu se jedan Metro cim zavrsim Wolfensteina
M'jok. Meni je to 'lebac bio jedno 15 godina. Na žalost cela ta grana je pukla kad su se kompjuteri preselili u supermarkete. Standard je otišao na gore, ambicije korisnika i kvalitet na dole, a klincima koji znaju šta hoće i nije potrebna pomoć kad će sami da sklope računar.
Lepa su to bila vremena, uživao sam u svakom računaru koji sam napravio.
@nikaragva, ja sam za smešne pare ćaletu uzeo neki x4 AMD, ali okrenut autonomiji i office radu, nema neke performanse. Njemu je to super, po 9 sati mu drži baterija. Ne znam šta tražiš od računara. Ja sam sebi isto uzeo i7 quad, nije mi gušt da sređujem fotke na krš mašini.