Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
To samo pokazuje koliko su svuda sposobni, da kod nas nisu izuzetak... Jebote, da se ti ovako bacakas sa klimcem od 40kg...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo je davljenje, izivljavanje, ma sta god da je klinja uradio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Ne znam detalje za svaku zemlju ali sam skoro siguran da su Mađari jedini pripadnici sila osovine koji okupirane teritorije iz tog perioda računaju kao deo svoje zemlje.Paja napisao:Kod Nemaca mora da je predak živeo u Nemačkoj. To važi za sve uključujući one kojima su pretci bili Nemci.Floyd napisao:Po njihovog logici bi pola Evrope imalo pravo na Nemački pasoš a zapravo do njega teško dolaze i ljudi koji godinama žive tamo.
Čudi me da Srbija ćuti u ovom slučaju a bilo bi frke ako bi recimo Hrvati po istom osnovu davali domovnicu svim Zemuncima.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... OpjQ#t=127Day Walker napisao:Kazu, decak od 9 godina i svedska policija![]()
http://www.youtube.com/watch?v=PuSmRbU5 ... e=youtu.be
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne bih se slozio,vidis da se samo trudi da obuzda klinca. Ne znam kako drugacije to da uradi,a da bude nezan, na pocetku ga ne davi vec mu okrece glavu na stranu da ne pljuje/grizeDay Walker napisao:Ovo je davljenje, izivljavanje, ma sta god da je klinja uradio
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni je deda živeo u Nemačkoj od 1941-45. samo ne verujem da se to računa.Paja napisao:Kod Nemaca mora da je predak živeo u Nemačkoj. To važi za sve uključujući one kojima su pretci bili Nemci.

Širim haos!
- Day Walker
Aj na sledecem okupljanju da isprobamo ovo obuzdavanje da vidim jel ce ti biti prijatno. Ne obuzdava se tako sto davis nekoga, kao sto se ovde jasno vidi, vec ga lepo drknes pendrekom i stavis mu lisice. Posle nek se dere koliko hoce.stefanan napisao:Ne bih se slozio,vidis da se samo trudi da obuzda klinca. Ne znam kako drugacije to da uradi,a da bude nezan, na pocetku ga ne davi vec mu okrece glavu na stranu da ne pljuje/grizeDay Walker napisao:Ovo je davljenje, izivljavanje, ma sta god da je klinja uradio
Brzine idu u H-a !!!

- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Jel si ozbiljan?
Hahaha, prijatnije je kada te drkne pendrekom
Daj da te Gruja obuzdava, a ja cu da te drknem sipkom, pa mi reci sta ti vise prija 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
- Day Walker
Pa mislim, obuzdava ga
Dal je mogao nesto gluplje da odvali?!
Nema sta ti da obuzdavas nekoga, ako ga privodis, privodis ga, ne mozes ga daviti ako se dere il nesto

Dal je mogao nesto gluplje da odvali?!
Nema sta ti da obuzdavas nekoga, ako ga privodis, privodis ga, ne mozes ga daviti ako se dere il nesto
Brzine idu u H-a !!!

Ti bi stvarno udario dete pendredkom ?
Ja na ovom snimku ni na jednom mestu ne vidim da on njega davi,davljenje je prekid dotoka vazduha a on je njemu samo okrenuo glavu
Ja na ovom snimku ni na jednom mestu ne vidim da on njega davi,davljenje je prekid dotoka vazduha a on je njemu samo okrenuo glavu
- Day Walker
Stefane dobro ti kazes, al svaka cast Vucicu
Brzine idu u H-a !!!

Ma nije problem to, problem je sto je pandur operisan, ne ume da okrene klinca na stomak i da mu veze ruke lisicama...
Ovoliko oandur ne bi trebao da se muci ni sa odraslim covekom...
Sent from my Sony
Ovoliko oandur ne bi trebao da se muci ni sa odraslim covekom...
Sent from my Sony
- Day Walker
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa nisi to naveo kao poentu
Da bi nekoga onesposobio udarcima pendrekom napravio bi mnogo veću štetu nego ovako.

Da bi nekoga onesposobio udarcima pendrekom napravio bi mnogo veću štetu nego ovako.