Siledžije - internacionalno blago

Razne teme, pitanja, iskustva
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Siledžije - internacionalno blago

Post od Dusan »

pavle napisao:Kada procitam ovakve stvari, dobijem zelju da kupim pistolj !!!
Valjda apsolvent pravnog fakulteta (u roku) bi trebalo da zna da je skoro pa nemoguce da dobijes dozvolu za nosenje. :mrgreen:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ko je pomenuo dozvolu? :)

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Pa i nije bas u roku :kezo:
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Xepoj87 napisao:Ko je pomenuo dozvolu? :)
Pa u kontekstu u kojem je rekao da bi kupio pistolj podrazumeva se da mu nece stajati kod kuce. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe

Post od Grujic »

Tačno, al opet nije spomenuo dozvolu :D

Btw, ludaka po ulici uvek ima... :besan:
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Odgledati do kraja.

http://youtu.be/LCzTp4ljsog
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Slika i prilika Srbije...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Malo sam gledao na preskok, al dragvorl tvoj komentar ima negativan prizvuk a moj utisak iz klipa je pozitivan
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Mozda misli na onaj deo sa samaranjem gde su izali iz kafica
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Grujic napisao:Malo sam gledao na preskok, al dragvorl tvoj komentar ima negativan prizvuk a moj utisak iz klipa je pozitivan
Pa gledao sam par slicnih situacija gde se ljudi samo okrenu kada neko padne u nesvest, u busu i slicno, sta da kazem, da tako treba? :think: Drzava puca po savovima, a ljudi koji zive u istoj drzavi takodje, kako vreme prolazi sve vise sam ubedjen da srljamo u sunovrat sa kartom u jednom pravcu.
SlikaSlika
Korisnikov avatar
fq400
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:59
Garaža: Lancer

Post od fq400 »

trojanac napisao:Odgledati do kraja.

http://youtu.be/LCzTp4ljsog
Jasna mi je poenta ovakvih akcija i podržavam, ali mi ovo deluje kao poziv na uzimanje zakona u sopstvene ruke. Po meni bi prva reakcija trebalo da bude zvanje policije pod obavezno, a onda i odbrana žene, deteta, starca itd. ukoliko su fizički ugroženi i to tako da ne može da se čeka policija. Ovakve situacije su prilično komplikovane, pogotovu ako na kraju dođe do obračuna - najbolji drug mi je žestoko nayebao kad je udario lika koji je nasrnuo na svoju devojku posle dužeg verbalnog maltretiranja (na ulici). Lik je namuljeno otišao u urgentni, prijavio napad, a pošto se sve desilo u komšiluku gde moj drug stanuje, vrlo brzo su ga našli i priveli. Morao je da potegne debelu vezu da ne završi na sudu iako je i policija znala šta se i kako desilo. Naravno i razumljivo, devojka je stala na nasilnikovu stranu, ne znam kako su uopšte očekivali da se suprotstavi kad nema nikakvu zaštitu.

Sve u svemu, da je odmah zvao policiju, bilo bi mu mnogo bolje, a policija bi možda i stigla pre nego što je došlo do obračuna. Daleko od toga da nije trebalo da je zaštiti, ali čovek mora da bude svestan i rizika koji to nosi, a da ljudi koji su plaćeni da se time bave to ne mogu i neće da reše. Ovakvim kampanjama bi se pre trebalo obratiti 'nadležnima' nego običnim ljudima.
Korisnikov avatar
Grujic
Moderator
Reactions:

Post od Grujic »

Jbg, ovo je sada malo stvar postavke.

Pre poslednjeg inserta jeste bilo kad ju je čupao, al ova svađa pre toga bez fizičkog kontakta nije bila za reakciju, ne treba se ni svugde petljati, dvoje se svađaju, pa šta sad, imaju pravo da se pičkaraju.

Na kraju je ipak bilo reakcije i to je pozitivno.

Drugi je problem šta se dešava posle.
Lično mislim da su naši ljudi radi da pomognu, ali je veliki problem što ćeš često da najebeš i ostati nezaštićen ako ti posle zatreba.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Kontakt:

Post od dragvorl »

Grujic napisao: Lično mislim da su naši ljudi radi da pomognu, ali je veliki problem što ćeš često da najebeš i ostati nezaštićen ako ti posle zatreba.
Jeste, ovo je vrlo zajebano, i na zalost sistem je tako postavljen da te tera da nekome ne pomognes. Tipa i ono kada neko stane pored puta i zaustavlja za pomoc, vrlo zahebana situacija.
SlikaSlika
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Klip je budalaština. Nigde se slučajni prolaznici ne bi mešali u svađu muškarca i žene. Poziv policiji je jedino što bi uradili ako su shvatili da je otišlo predaleko. Znam neke naše koji su se umešali i to samo verbalno pa napravili sebi problem.
Korisnikov avatar
Nikolaa
Reactions:
Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
Garaža: Reasonably Priced Car

Post od Nikolaa »

Floyd napisao:Klip je budalaština. Nigde se slučajni prolaznici ne bi mešali u svađu muškarca i žene. Poziv policiji je jedino što bi uradili ako su shvatili da je otišlo predaleko. Znam neke naše koji su se umešali i to samo verbalno pa napravili sebi problem.
pa sad... isto kao sto su ovi uleteli kad je doslo do trenutka da ce ovaj stvarno da je udara, kapiram da bi dosta njih isto tako i reagovalo(ja prvi). zasto bi se iko mesao u svadju, pesnica je vec prevazilazi svadju.

ja sam davno na banovom brdu sa devojkom setao, i neka bakuta padne na ulazu u zgradu(koji je bukvalno pored stajalista gde 50 ljudi ceka bus), kako je pala, pola njih nije ni pogledalo, pola gleda i stoji u mestu(a bukvalno se prosula na beton).
mi otrcali do nje, posto krvari odvezli je do doma zdravlja(tu je blizu), prelom, sanirali joj krvarenje i rekli da mora u urgentni, odveli je nazad kuci i zvali sina da je vodi u urgentni. posle kad vratis film i skapiras kako maltene niko nije hteo da pomogne(jedan stariji covek je dosao da pita jel dobro kad smo kretali ka DZ), strasno koliko ljude boli ona stvar za sve...

interesantan klip, samo mi ovi naslovi idu na K :D
Zaključana tema