Sto se tice ovog za HM, CA. U CA sam ajde uzeo koju stvar dok nisu stigli kod nas, ali HM u Arkadu je smejurija sto se tice muske garderobe u odnosu na HM u Delti.Sloba napisao:@blau
Razlike u cenama u H&M i C&A kod nas i tamo možda nisu velike na prvi pogled, ali u Mađarskoj je bolji izbor, češća i osetila su sniženja, imaju stalne akcije 1+1=3, usput su cene niže, pogotovo ako se uradi povrat. Hrana im je u proseku bolja, mada ima i tamo svega. Poenta je da za 8-9€ kupuješ 1 kg nečega što kod nas košta preko 2.000 dinara. E, sad, treba se raspitati gde, šta i kako jer u protivnom ljudi tumaraju. Za najbolje cene se i ne ide u Segedin, već u druge, tzv. švercerske diskonte. Segedin je dobar kompromis da se kupi i hrana i garderoba, da se prošeta, sedne u restoran i tome slično.
Sent from my Sony XPERIA M2 Aqua
Sto se tice hrane i hemije zna se gde se ide (Hatar, Tompaker), ali meni koji ne idem cesto i ne vracam AFA mi je totalno ne isplativo ici preko samo radi kupovine hrane
Kad sam bio pre Nove godine sa drugarom u Tompakeru, samo sam gledao stvari koje su na akciji i dooobro sam se preracunavao jer su samo naizgled cene bile nize, ali kad preracunas bas i nije tako.
Bolje otici u Suboticu na buvljak. Bio sam pricao sa svercerom u Tompakeru, kaze mi on i smeje se, da Madjari dolaze vikendom u SU na buvljak jer nasi kada vrate porez bude im jeftinije nego da kupuju kuci u HU