Dobro veče
Re: Dobro veče
Problem je sto mi je to sada cimanje, stigla mi informacija ko grom iz vedra neba, a nigde u vestima nisam cuo da se ovo pominjalo, danas posle posla imam dalje isplaniranih obaveza, nem pojma ni da li imam sacuvano prethodno resenje (samo uplatnica), tako da nem pojma kolika mi je rata...i sad dok ja sve to iskobeljam danas, jos da stignem sve to do nekih 7 da uplatim....bolje odo na pivaru 

Idi, pa uplati sutra
Ma ajte molim vas, pa pojedinci duguju milijarde za porez, pa nikom ništa. Neće ni tebe niko akati za par stotina. Idi samo i proveri zašto ti nije ništa došlo na kuću.
Meni dve godine nije ništa stizalo, ja nisam ništa ni kontao oko poreza, jbg početnik. Kad ono ja tamo, a tamo pogrešna adresa. Zamisli tek to. Pa reko majku mu, možete li vi za to novaca što dajem išta uraditi kako valja. Onaj čovek se tamo smeje, kaže ne idu novci njemu. A leptejebo
Ništa platio za dve godine, i sad mi redovno dolazi. Doduše meni nije velik porez, oko 1-2000 dinara.
Meni dve godine nije ništa stizalo, ja nisam ništa ni kontao oko poreza, jbg početnik. Kad ono ja tamo, a tamo pogrešna adresa. Zamisli tek to. Pa reko majku mu, možete li vi za to novaca što dajem išta uraditi kako valja. Onaj čovek se tamo smeje, kaže ne idu novci njemu. A leptejebo

Ništa platio za dve godine, i sad mi redovno dolazi. Doduše meni nije velik porez, oko 1-2000 dinara.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa te za milijarde ne guze, guze nas sitne 

Nas gologuze prve naguze. Kakva krilatica i kako bolno istinita 

Porez na imovinu se plaća kvartalno. Uplati četvrtinu sa prošlog rešenja.
TT
TT
I nema da brines kamatu ce ti sigurno fakturisati ako ne platis prvu ratu. Mozda u ns nisu tako revnosni al u bg je sigurica.
- Grujic
- Moderator
Jel ostalo da od 1. marta notari preuzimaju sve overe?
Meni kada su izlistali kamatu zato sto sam placao sve na kraju godine, a ne kvartalno nije mi dobro bilo.ftj napisao:I nema da brines kamatu ce ti sigurno fakturisati ako ne platis prvu ratu. Mozda u ns nisu tako revnosni al u bg je sigurica.
Zato i jeste kamata na dnevnom nivou
Tako kažu kod mene u opštini. Šta sam trebao i šta nisam, ja sam sve izoveravaoGrujic napisao:Jel ostalo da od 1. marta notari preuzimaju sve overe?

- Grujic
- Moderator
Zbog toga i pitam, sve što imam da se pečatira da odradim što pre
Google Street View sada dostupan za Rumu, Sremsku Mitrovicu, Šabac, Loznicu, autoput do Niša, Leskovac, Vranje, Kopaonik...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Vidim da su dodali i Pozarevac. Ali nema sve ulice, ima mozda pola grada. Pretpostavljam da ovo nije kompletno i da ce dodati jos vremenom, posto su snimali ceo Branicevski okrug.
Dobro jutro!