Šta voze poznati?
Re: Šta voze poznati?
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... rOmY7QOT7I
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... bMNj5Hbp5U
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nikola Rokvic, crni X5 3.0d druge generacije, skroz zatamnjen i bez zadnje tablice. Slova na tablici su, naravno, RN. Inace bahati indijanac je opusteno blokirao jednosmernu ulicu cekajuci neku zenu, dok se pozadi formirao red od 10 vozila. 

- methane.master
Takvav bilmez će se opametiti kad mu jednom neko pukne šamarčinu da mu se razleti botoks iz usta.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Auh, polako ljudi
Pitam se sta li je vozio Marinko u njegovim godinama 

- methane.master
Sredinom 80-ih je bio otprilike njegovih godina i vozio je Mečku Fudbalerku (190), s tim što, za razliku od juniora, Marinko je tada bio jedna od najvećih zvezda tog žanra.
Informacija iz prve ruke, pošto je tada živeo kod mene u bloku.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
schonenk napisao:Pitam se sta li je vozio Marinko u njegovim godinama

I to u ovom stanju.
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... lgSeiP1slQ

- methane.master
Jbt, da znaš da si u pravu, mislim da je imao i nekog belog oldtajmera, ali ne mogu da se zakunem koji je tačno bio.Velja napisao:I to u ovom stanju.

@Geza
Zar on nije bankrotirao?

Širim haos!
Kakav je Marinko ovako,deluje da je gospodin.methane.master napisao:Sredinom 80-ih je bio otprilike njegovih godina i vozio je Mečku Fudbalerku (190), s tim što, za razliku od juniora, Marinko je tada bio jedna od najvećih zvezda tog žanra.
Sent using Tapatalk
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
I Brena je imala belog 190, spuštenog sa vrlo lepim felnama...mada su je više vozili nego što je ona vozila. Par puta sam je video kako spava u njemu.
To je taj... Istovremeno je imao i BMW 316 E21, a 190 posle njegamethane.master napisao: Jbt, da znaš da si u pravu, mislim da je imao i nekog belog oldtajmera, ali ne mogu da se zakunem koji je tačno bio.190-ku je imao, nema greške.
Pa trebao si odmah u akciju.starac vujadin napisao:I Brena je imala belog 190, spuštenog sa vrlo lepim felnama...mada su je više vozili nego što je ona vozila. Par puta sam je video kako spava u njemu.
- methane.master
Ja ga ne poznajem lično, ali ne sećam se da je neko od ortaka iz tog dela bloka ikada išta loše rekao o njemu. Sećam se da je redovno igrao fucu sa lokalcima. Onako, delovao je skroz normalno, osim što si mogao da ga čuješ na radiju. Na TV-u već ne tako često, ali tako beše u to vreme.Milos napisao:Kakav je Marinko ovako,deluje da je gospodin.

Znam da je imala spušteni 190, mislim e, ali nisam znao da je kampovala u njemu.starac vujadin napisao:I Brena je imala belog 190, spuštenog sa vrlo lepim felnama...mada su je više vozili nego što je ona vozila. Par puta sam je video kako spava u njemu.

Veljo ti ko da si iz komšiluka.Velja napisao:To je taj... Istovremeno je imao i BMW 316 E21, a 190 posle njega

Nisam siguran kako bi se proveo, obzirom na to kolika je Brena.HKS napisao:Pa trebao si odmah u akciju.

Širim haos!