Čisto sumnjam
Honda Civic Type-R
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Honda Civic Type-R
Da l bi vrištala onako u GolfuR?
Čisto sumnjam
Čisto sumnjam
Boringly average, but also perfect for school run mums
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ovo su realni uslovi, samo sto ima ograda da spase glavu kad pogresis
na ringu vaze ista pravila kao i u regularnom saobracaju. Sve se uvek svodi na isto, koliko god konja imas pod haubom u prednosti je onaj koji zna put i ima veca jajca 
Na stazi nema uglačanih šahtova, masne farbe i ležećih pandura 
U Golfu samo ja vristim kad ne omasim rupuJi 4Tze napisao:Da l bi vrištala onako u GolfuR?
Čisto sumnjam
A i gospodja Rikardo je dama,ne vozi se ona u poluproizvodu.
NIPPON WILL RISE !!!
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Ring je jedna opasno dobra stvar za zamajavanje nas, navijacaXepoj87 napisao:Taj konkretno STI je zvanicno 10s sporiji na Nordschleife od R sedmice, a novi 2015 jos uvek nema vreme.
Jedini brzi je neki opaki STI iz 97. , neka specijalna verzija, koja ima vreme 4s brze od Golfa 7 R, isto kao A45 AMG.
Ovo na snimku nije validno uopste, jer zaista ne znamo ko je kakav vozac, ko kakve gume ima i da li je zaista stock.
Evo, sada vidim u komentaru da je promenjena suspenzija na STIju, a vozac Golfa direktno i indirektno govori da vozac STI-ja bolje poznaje stazu, svoj auto i da bolje vozi od njega, dok vlasnik STI-ja govori da ce opet u oktobru biti na Nord-u, sto sluti na to da je na stazi verovatno bio ko zna koliko puta.
I opet, ne govore o gumama, jer slik gume totalno menjaju dimenziju voznje.
Evo i treca generacija sti wrx>
http://www.autoguide.com/auto-news/2010 ... video.html
Sam si rekao koliko tu ima faktora koji ulaze u jednacinu, gume, temperatura staze, vozac, iskustvo, aero modifikacije, izmene na kocnicama, ogibljenju, gorivo itd.
I tu dolazimo do ctr. Da li ce biti brzi jednu desetinku ili sporiji, sta ce reci ovaj magazin ili ovaj, sve ce biti osnova za diskusiju radi diskusije.
Jedino sto ce i ovaj CTR imati turbinu pa ce nekom Saletu biti lakse da objasni neke stvari tamo nekom Markoniju
Teske reci
Ja sad cekam divovsku borbu izmedju heroja i ring hejtera
Ja sad cekam divovsku borbu izmedju heroja i ring hejtera
Hahaha, pa ja sam samo dao podatke sa Ringa, ne zato sto mi je bitno 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- ivica122
- Pridružio se: 26 Sep 2014, 21:30
- Garaža: Honda Accord CL7
Ja cu samo da se slozim da su podaci sa bilo koje staze u ovakvim uporedjivanjima vrlo relativni, zbog toga sto sve te automobile koje ste pominjali voze razliciti ljudi. Da ih izvoza jedan isti covek, onda bih uzeo u obzir vreme kruga. Ovako je sve ofrlje, zavisi od vozacevih sposobnosti i poznavanja staze.
Ebes forum gde godpodari prstenova i waginasi nemaju najduzi i gde ih nema u svakoj temi koja nije namenjena vagen grupaciji.
ovo kao da je neki nesrecnik otvorio temu Civic TypeR na VW club forum.
ovo kao da je neki nesrecnik otvorio temu Civic TypeR na VW club forum.
Bombe na Hirosimu,govna na Volfsburg 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Štagod.
Samo mi špagete ne dirajte.
Kako neAlfisti vide ovaj post
nidza napisao:Štagod.
https://www.youtube.com/watch?v=TSv7bLPFgQ4
Jel' to onaj fingirani test kad nisu uvrstili Pasata da bi glumili nemačku nepristrasnost, a ustvari pobedio izdizajnirani Opel ? 

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... 8VlX4Ekk80
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...