Dobro veče
Re: Dobro veče
Dobro je. Te sam preležao.
Tapatalk
Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovde u PO Dis, Tempo i Roda imaju solidan broj musterija. Pogotovu vikendom. Ponekad se desi kad je recimo plata ljudima (oko 15-og itd) da je toliko puno u Rodi da otvore i drugi parking, koji se inace ne koristi, nema gde da stanes. Ali i razumem, posto u odnosu na klasicne radnje u gradu, cene su stvarno povoljnije tamo i isplati se dosta.Mr.Rotor napisao:U Kraljevu ima Dis, Tempo i Roda i gotovo stalno su prazni.
Još uvek se dobro drže tradicionalne radnje.
U Kraljevu su cene u trad. radnjama daleko povoljnije od cena u sistemima.
U sistemima je povoljno samo ono što je na akciji. Ostalo je berba ušiju.
U sistemima je povoljno samo ono što je na akciji. Ostalo je berba ušiju.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
To je bas lepo, meni zao sto nije tako svuda
Šta je tu toliko lepo?
- Grujic
- Moderator
Meni, da se odmah ogradim.
Glup ti pojam lepog 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
Jbg, ne mogu da budem pametan ko svi 

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
jeste lepo, zamisli ne moras da razmisljas dal ce da te osuri 100din za flasicu koka kole u nekoj slj trafici/prodavnici... mene toliko nerviraju ovi lopovi po beogradu da gledam kad god mogu da udjem u univer/rodic itd. ma i maxi mi je bolji..
Xepoj je radio analizu cena koka kole po Beogradu,mislim da su razlike i do 20 dinara za limenku.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Grujic
- Moderator
Nikolaa napisao:jeste lepo, zamisli ne moras da razmisljas dal ce da te osuri 100din za flasicu koka kole u nekoj slj trafici/prodavnici... mene toliko nerviraju ovi lopovi po beogradu da gledam kad god mogu da udjem u univer/rodic itd. ma i maxi mi je bolji..
Pa nisi ni pročitao, naravno da ima razlika u ceni i taj aspekt po strani sada, al čovek reče da nije tako u Kraljevu, ja samo kažem da bih voleo da je tako i ovde, jer bi mi takav način kupovine više odgovarao
Drugo je Beograd. U Kraljevu su cene u svim trgovinama uglavnom slične. Niko nema bezobrazne marže jer postoji zdrava konkurencija i svi se bore protiv velikih sistema.
Beograd je ogromno tržište gde je kupovna moć mnogo veća pa samim tim ima radnji koje deru.
I lepo je da ima što više dobrih i povoljnih malih radnji i domaćih lanaca. Jebeš monopol stranog lanca kod nas.
Beograd je ogromno tržište gde je kupovna moć mnogo veća pa samim tim ima radnji koje deru.
I lepo je da ima što više dobrih i povoljnih malih radnji i domaćih lanaca. Jebeš monopol stranog lanca kod nas.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Idealna podela bi bila da osnovne potrepstine koje se najvise trose kupujes u klot hipermarketima po najnizoj ceni, a da su male radnje specijalizovane za neku posebnu robu, kao sto su prodavnice zdrave hrane, ribarnice, mesare i slican local business. Moje kupovine su otprilike na tom nivou, guz papir i cokolade kupujem u Rodi, ali meso i jaja uzimam kod lokalaca itd. Glupo mi kad vidim lokalni minimarket da prodaje Cif, kao u pola noci mi dodje da ribam kadu pa da se ne cimam daleko
Nije dranje ako ti trafika uzme 20 dinara vise za limenku, brza usluga i dugacko radno vreme mora da kosta - meni je to sasvim u redu.
Ima smeka da ima lokalnu radnjicu u bloku gde se nista ne menja godinama i gde se svi znaju, navrnem nekad i kod takvih da pazarim nesto, onako komsijski

Nije dranje ako ti trafika uzme 20 dinara vise za limenku, brza usluga i dugacko radno vreme mora da kosta - meni je to sasvim u redu.
Ima smeka da ima lokalnu radnjicu u bloku gde se nista ne menja godinama i gde se svi znaju, navrnem nekad i kod takvih da pazarim nesto, onako komsijski

- Grujic
- Moderator
Pa kad se vraćaš s posla i hoćeš nešto da kupiš, al zaboravio si pare. Kod komšije nije problem, donećeš mu za 2h posle ručka 

Treba da se kupuje u malim radnjama sve. Imaju slične ili niže cene kao hipermarketi a novac ostavljamo našim ljudima.