Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Sad gledam satelitske snimke Amerike i Kanade.
I pored toga što njihoh grad od dva miliona stanovnika ima više registrovanih automobila nego šest Srbija, nigde gužve na parkingu ispred bolnica, npr. A onda se setim kliničkog centra Srbije leptejebo
I pored toga što njihoh grad od dva miliona stanovnika ima više registrovanih automobila nego šest Srbija, nigde gužve na parkingu ispred bolnica, npr. A onda se setim kliničkog centra Srbije leptejebo
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pametnije bi im bilo da su ukinuli kretensko paljenje svetala po danu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
DRL rulz! 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Brzine idu u H-a !!!

Sa oba se slažem.
Ja svetla nisam ugasio na Alfi otkad je imam. Ni ne znam gde bih stavio DRL na taj auto uopšte.
Ja svetla nisam ugasio na Alfi otkad je imam. Ni ne znam gde bih stavio DRL na taj auto uopšte.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Morao bi da budzis, dok je fabricki jos bolje kad imas.
Brzine idu u H-a !!!

- starac vujadin
Ja ih ne palim. Za sve ove godine jednom su me zaustavili i kenjali zbog svetala...ni to me ne bi zaustavilio da nisam napravio drugu vrstu prekrašaja.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/53677 ... -stvarnost
Banana zemlja. Paradoks je da Evropi to očigledno i odgovara.
Banana zemlja. Paradoks je da Evropi to očigledno i odgovara.
Šta ja znam, paljenje svetala po malo iritira. Ali ako imaš automatsko paljenje, kao mi opelaši, onda to nije problem. I zaboravio sam na svetla. Nije loše ovako, sa upaljenim, bolje se vidi auto, kada ti dolazi u susret, a ti jurcaš, lakše je oceniti kojoj brzinom ti prilazi, ako je dan 

Sažem se da je zakon nepotrebno donet, da povećava trošak vozačima i nervira me stalno paljenje svetala. Ali ako ogromna većina vozila u pokretu svetli, ti i tvoji malobrojni sledbenici predstavljate opasnost na ulicama, jer vas ostali vozači nesvesno kapiraju kao parkirana kola. Pogotovo kada ste u perifernom vidnom polju.starac vujadin napisao:Ja ih ne palim. Za sve ove godine jednom su me zaustavili i kenjali zbog svetala...ni to me ne bi zaustavilio da nisam napravio drugu vrstu prekrašaja.
- starac vujadin
Zato vozim žutom trakom 

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Velja napisao:Sažem se da je zakon nepotrebno donet, da povećava trošak vozačima i nervira me stalno paljenje svetala. Ali ako ogromna većina vozila u pokretu svetli, ti i tvoji malobrojni sledbenici predstavljate opasnost na ulicama, jer vas ostali vozači nesvesno kapiraju kao parkirana kola. Pogotovo kada ste u perifernom vidnom polju.starac vujadin napisao:Ja ih ne palim. Za sve ove godine jednom su me zaustavili i kenjali zbog svetala...ni to me ne bi zaustavilio da nisam napravio drugu vrstu prekrašaja.
Slazem se,juce npr bilo ono krs vreme i isla su 2 srebrna automobila jedan za drugim. Drugog uopste nisam skontao koliko se slabo video jer nije imao svetla upaljena
U slucaju smanjene vidljivosti se pale svetla nevezano za pravilo o dnevnim svetlima.
Objasni to Srbima 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
5-10% ljudi i dalje ne pali svetla danju, a neki bome ni nocu.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money