Vežbanje, dijete, teretana...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Vežbanje, dijete, teretana...

Post od pavle »

Sada bi pecenja, a pre neki dan me leras da jedem u Bastinu salatu sa tunom i nekih 1000 sranje... Celu noc sam krizirao, popusio sam pola pakle da se smirim... :kezo:
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Wolfy napisao:Samo poako,treba vremena.Kledaj da maksimalno korigujes ishranu,jer trbusnjaci se prave u kuhinji,ne u teretani.
Samo ishrana. Vežbanje i hemija ne mogu da koriguju pogrešno gorivo. Neće da ide benzinac na dizel. Imam u najbližem krugu prijatelja jednog tvrdoglavog, zajedno smo krenuli da mršavimo, ja hranom, on vežba ko magarac svaki dan. Ja sam skinuo 10 kila, a krenuo sam sa 90, on je skinuo 5, a krenuo je sa blizu 100. Sad je razlika drastična, 79 vs 94 recimo i sav je u stomaku. Po građi bi trebali da smo tu negde po težini.

Izbaci đubre, a nastavi normalno da jedeš. Fast food, koka kola, pivo, sve slatko, hleb, zaboravi, do leta da postoje. Puno vode čim ustaneš, da krene metabolizam.

Kupi tonus hleb, malo putera, može i paštetica, nisu masti kritične, UH su. Ručak potpuno normalan kuvan, bilo šta, ali ne hleb. Ja sam nastavio da jedem priloge kao što su pirinač, krompir, samo ne hleb.

Uveče nešto lagano, proteinski jako. Posle treninga možeš da izbaciš večeru i da klepiš jednu čašu Whey.

U stvari je vrlo prosto, samo budi dosledan. Posle kad smršaš onda si kralj. Ja sam se sinoć odvalio od pizze, pivo, kokakola, a onda se klincu prijela Milka, pa sam i to uzeo jednu kockicu. Inače ne jedem mlečnu čokoladu, jedem crnu. To isto možeš dosta. Ako ponekad skrkaš neko đubre od klope neće nikakav uticaj da ima jer si sistemski smanjio unos smeća.

Samo nestane stomak. Ja još malo imam oko pojasa, ali samo jer sam postigao rezultat. Više mi se i ne jede slatko, pa mogu bez problema i da uzmem ponekad. Pojedem nešto malo i dosta mi je. Ne može da se desi da požderem celu čokoladu, jer sam se odvikao. Ne suzdržavao se od klope, pivo sam vratio normalno, itd.

Za početak možeš pivo da izbaciš, pij pomalo vince kad se već sedne sa društvom.

Tapatalk
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Da, ali on što skine vežbanjem - dugo vremena neće vraćati nazad. Još ako ne koristi bilo kakvu hemiju - rezultat će biti još dugoročniji. :doubleup:
Ne kažem da je samo korigovanje hrane rešenje (prvi ja ne vodim računa o ishrani, ali redovno treniram), nego da bi kombinacija trening + odgovarajuća ishrana Upravo ovakva kakvu Nidža spominje (BEZ IKAKVIH SUPLEMENATA - PROTEINI, AK, KREATIN) bila idealna kombinacija....a o čemu smo već pričali nekoliko puta na forumu.

Dodao bih još da je uklanjanje hleba iz dnevnog menija efektivno. :doubleup: Iskusio sam na svom "stomaku".
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Problem mog drugara je što se izuzetno pogrešno hrani. Džaba vežbanje ako unosiš šta ti ne treba, a ne unosiš šta treba. Čovek jede samo UH. Nema od tog posla ništa.

Tapatalk
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Sve mogu ali bez 'leba ne mogu. :D
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Normalno, kako ćeš jesti pekmez :)
Korisnikov avatar
Martin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:38
Garaža: 2021 Dacia Logan Comfort Eco-G

Post od Martin »

Ni ja.... :kezo:
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

Korisnikov avatar
Ji 4Tze
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain

Post od Ji 4Tze »

bogat izvor koncentrata proteina sirutke iz vegetarijanskog slatkog sira

ovo sisu (vime) nije videlo.. samim tim ne može da bude ni zdravo ni bogato :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=mi10ed1EdfA
Boringly average, but also perfect for school run mums
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Nikaragva mnogo 5kg da kupujes,trajace ti godinu dana ako hoces da ti zameni jedan obrok. A zamisli ne valja ukus :kezo:
Bolje uzmi neko manje pakovanje, ili bas ako znas od nekog da je provereno ukusno
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Nikad' video nit' cuo.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Ja naručio malopre Syntha 6 od njih.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Dobre su im cene,i meni skoro nestao whey moram ovih dana da narucim.

Sto se tice mene i teretane,evo vec malo vise od 3 meseca idem,mada imao sam par pauza od po nedelju dana.

Dobra strana - snaga i kondicija su se povecale, radim sa po 10-15% vecim kilazama. Vidljiv napredak u rukama i grudima. Pantalone kupio broj manje, pomerio se za 3 rupe na kaisu. Pojas je i dalje tu,ali se smanjuje mada na bokovima ide sporo

Lose strane - kilaza pala na 82kg (sa 88kg, visoko sam 1.88),nadam se da vaga ne radi dobro ali nikako da nadjem negde pouzdanu da proverim. Spavam kao medved po 10 sati
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Spavaj spavaj, nećeš još dugo :) ja sad 7 plafon sastavim.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@stefanan
Pa sta si ti mislio - da ces da skines 6 kg masti i nabacis 6 kg misica? :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Odgovori