Jbt ja vec vidim kako Adrei, Raki i Mr.Rotor uzimaju karte za poslednji red.Ralee napisao:a svaki auto u filmu je audi.

Tapatalk Post
Jbt ja vec vidim kako Adrei, Raki i Mr.Rotor uzimaju karte za poslednji red.Ralee napisao:a svaki auto u filmu je audi.
7footer napisao:Sada kad je bila dodela ostadoh celu noć budan.
Nikada ranije nisam gledao, a uzgred bilo je dosta kategorija koje me interesuju i više no ove glavne...
Razmišljam se da skinem sve ove nominovane u DVD formatu i da bacim na "kućni bioskop"...
Šta mislite iskreno, da li su zaista toliko dobri? Ili je i filmsku industriju zahvatio talas komercijale/reklame/guranja svega i svačega koje je uzgred ništa posebno?
Da napomenem da u mom životu postoje 4 filma, a to su The Matrix I, II, III i Terminator 2
+1Laki021 napisao:
Terminator 2 je najbolji film ikada, tacka. Jedini film sa efektom da kad ga prebacujuci kanale vidis da neko psuta, zastanes tipa, samo ovu scenu cu da pogledam i onda svaki, ali svaki put gledas film do kraja. Film nema jedne sekunde da je dosadan.
Matrix zaista cenim samo prvi deo, to je vrhunsko, posle su ga srozali i ko sta radi insistirali na makljazi.
Ovih dana sam gledao dve odlicne komedije za opustanje:
Lest be cops.
The other guys.
Preporuka za oba.