Ne brže od života!
Re: Ne brže od života!
Ja vidim deo krivice za smrt troje ljudi u brzini
Mozemo opet o tome koliki je to deo, mada nema potrebe
Mozemo opet o tome koliki je to deo, mada nema potrebe
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
On snosi deo krivice. Vozio je preko 120km/h u gradu + je bio pijan, 1.3 promila. Ali generalno sto rece Paja ovom izjavom je samo ujebao sebe.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Vracamo se na staro, ako je udes izazvan oduzimanjem prvenstva onda ovo nema veze.
Bas me zanima epilog...
Bas me zanima epilog...
Speifičan je slučaj jer je on bio sve samo ne savestan vozač u trenutku nesreće. Ne znam ni za jedan ovakav slučaj pa i mene jako interesuje epilog i što je važnije obrazloženje.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Ne brže od života!
Sinoć oko 19.00 ispred doma zdravlja na Bistrici u NS-u na pešačkom prelazu auto (srebrna kratka Astra G) je udario stariju ženu, podigao je na haubu i od udarca prsla šoferka na vozačevoj strani (klasika). Ženu odmah zgrabila dva mladića i uneli je unutra (!?), a ovaj sa autom ostao u krajnoj desnoj traci na sred pešačkog sa sva četiri upaljena žmigavca. Žena je bila celo vreme u svesnom stanju i pružili su joj tamo pomoć, no ne znam kako se sve na kraju završilo. Inače, iz nekog razloga nije radilo ulično osvetljenje u celom tom kraju, baš je bilo mračno. Auto je dole na vratima imao logo firme "Karin Komerc".
TT
TT
U udesu kod Bubanj Potoka poginula žena
Ovo me podsetilo da ne prođe vožnja auto putem van grada da ne vidim nekog da pretrčava auto put. Skoro sam video ženu sa dva klinca da pretrčava u Velikom Mokrom Lugu.
Ovo me podsetilo da ne prođe vožnja auto putem van grada da ne vidim nekog da pretrčava auto put. Skoro sam video ženu sa dva klinca da pretrčava u Velikom Mokrom Lugu.
Pretrčavaju i kod Arene, a ima gde kulturno da se prođe.
Darvin....
Tapatalk
Darvin....
Tapatalk
I ova guska sa decom je pretrčavala na par stotina metara od nadvožnjaka. Teško da je mogla da izabere goru lokaciju od početka nizbrdice ka Konjarniku. To svi lete.
Ne znaju bre. Retardirani, neuki, pojma nemam...
Treba neko pod hitno da obrazuje naciju.
Tapatalk
Treba neko pod hitno da obrazuje naciju.
Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
A pazi na kraju teksta, to je DRUGI pesak koji je poginuo na autoputu u jednom danu, pise da je neki muskarac isto nastradao kad je pretracavao jutros. Jebote, pojedini pesaci su stvarno retardirani za sve parePaja napisao:U udesu kod Bubanj Potoka poginula žena

Nemam ni trunku razumevanja za pesake na auto-putu.
Zao mi je samo vozaca koji ih ubiju i treba da zive s tim...
Zao mi je samo vozaca koji ih ubiju i treba da zive s tim...
Danas su po autoputu kod Vrcina hapsili neke azilante, ko ce ga znati, mozda je tako neka prica bila.
bilo ih je danas bar za 2 autobusa, idu zaustavnom trakom skroz prljavi i blatnjavi, ja sam mislio da je neko takmicenje u orijentiringu 

- PedjaJCW
- Pridružio se: 14 Feb 2015, 14:28
- Garaža: R53 JCW MINI Cooper S, MG ZR 105
Ja sam se pre par nedelja vracao iz Budimpeste i isao autoputem, presao granicu vec po mraku a kod nas naravno rasveta je jedva postojeca, i vec malo umoran, mozda na koji km od granice ucini mi se da sam video nesto fluorescentno u daljini, ali jedva, upalim dugacka i vec skinuo nogu sa gasa, kada pretrcavaju autoput, imigranti koju su tada bili aktuelna tema u okolini Su, crni, umotani, u sekundi sam se presekao! Levo kod zastitne i razdelne ograde stoje 2-3 zene sa decom, a desno koji su vec pretrcali ih je bilo barem 10-oro. A nikog ni ispred ni iza mene, i oni meni pred auto, sva sreca sto sam preventive radi krenuo i da kocim, i sa time sam promasio tog jednog za svega par metara. Ne znam da li sam vise bio besan, uplasen, pun adrenalina,... Sve u svemu uzas.
Tapatalk
Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
PREVRNUO SE AUTO NA GAZELI: Povređeno dvoje dece
Prosao sam danas kad se ovo desilo tj. posle incidenta, policija je regulisala saobracaj i automobil je bio na tockovima, samo sam video devojcicu kako je krvava u predelu uveta ali svesna i pila je vodu. Skenjao sam se u sekundi.
Inace dogodila se nezgoda u kojoj ima dosta povredjenih imigranata: http://www.kurir.rs/crna-hronika/leskov ... ak-1689022
Jezivo
Prosao sam danas kad se ovo desilo tj. posle incidenta, policija je regulisala saobracaj i automobil je bio na tockovima, samo sam video devojcicu kako je krvava u predelu uveta ali svesna i pila je vodu. Skenjao sam se u sekundi.
Inace dogodila se nezgoda u kojoj ima dosta povredjenih imigranata: http://www.kurir.rs/crna-hronika/leskov ... ak-1689022
Jezivo