Dobro veče
Re: Dobro veče
Ne odgovori mi niko u drugoj temi. Šta ako se naduva na alkotestu a hoćeš da vadis krv, Jel sam ideš,ili sa pandurima, jel oni mogu da odbiju?
A jel mogu (i pod kojim uslovima) da odbiju?
Drugar je tražio i nisu pristali,naduvao 0.36 jer je popio kriglu piva 2 sata pre zaustavljanja
Drugar je tražio i nisu pristali,naduvao 0.36 jer je popio kriglu piva 2 sata pre zaustavljanja
Ne znam za to,mislim da moraju da te vode ako trazis da vadis krv.
Edit;
U slučaju da vozač osporava rezultat merenja
alkometrom, policajac treba da mu omogući da
na licu mesta podnese zahtev i da na sopstveni
trošak bude podvrgnut analizi krvi, urina ili
drugih telesnih materija. Vozač ne plaća pregled
ako se utvrdi da nije pijan ili drogiran.
Edit;
U slučaju da vozač osporava rezultat merenja
alkometrom, policajac treba da mu omogući da
na licu mesta podnese zahtev i da na sopstveni
trošak bude podvrgnut analizi krvi, urina ili
drugih telesnih materija. Vozač ne plaća pregled
ako se utvrdi da nije pijan ili drogiran.
Znaci treba insistirati u tom slucaju, hvala. Mislim da se svakako "isplati" ukoliko se naduva nesto malo preko granice, a znas da si popio samo jedno pice npr, za teze slucajeve verovatno moze samo gore da bude
Dobro vece.Nacisto sam pokvario bioritam i san,juce ceo dan bio budan i legnem oko 22,da bih se probudio oko 3 i ne mogu da zaspim nikako...
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ista prica, to su neke magije
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
BromazepamMilos napisao:Dobro vece.Nacisto sam pokvario bioritam i san,juce ceo dan bio budan i legnem oko 22,da bih se probudio oko 3 i ne mogu da zaspim nikako...

Bas tako, benzodiazepani su jeftini, ali nisu bas pozeljni
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ja koknem 5mg :p
Ti znas sta je 426,a i sa Vracara si,tako da je nekako ocekivano 

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Alo narkosi
Ja ne spavam nocu normalno, ili imam groznicu ili me svrbi. Sad sam ustao u 6 sa decom jer ne znam sta cu od sebe vise...
Ja ne spavam nocu normalno, ili imam groznicu ili me svrbi. Sad sam ustao u 6 sa decom jer ne znam sta cu od sebe vise...
Os ti donesemo bojice ?
Garaza - skup insomniaka i ljubitelja dobrih sisa...i neki ljudi vole rotor felne,jebiga.
Garaza - skup insomniaka i ljubitelja dobrih sisa...i neki ljudi vole rotor felne,jebiga.