Dobro veče
Re: Dobro veče
Imam ja rešenje za vašu nesanicu.
http://www.nirvanashop.com/en/feminized ... seeds.html
http://www.nirvanashop.com/en/feminized ... seeds.html
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ima gi raznih
Moracu nekoga da namamim na espreso, skapacu od dosade.
Moracu nekoga da namamim na espreso, skapacu od dosade.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sem tufni, isti ja 

dobar dan...
jbt, ce izumremo od ovolikih bolestina... prvo sam ja imao 39 pre neki dan, sad klinac vec dva dana po temperaturom, prvi dan je bio debelo preko 39, ali smo mu brzo skinuli, jako dobro ga radi eferalgan...
jbt, ce izumremo od ovolikih bolestina... prvo sam ja imao 39 pre neki dan, sad klinac vec dva dana po temperaturom, prvi dan je bio debelo preko 39, ali smo mu brzo skinuli, jako dobro ga radi eferalgan...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Dobro veče
Ja se od ovog kvotera tako odmorim, naspavam, ali to je jako dubok san koji me osveži i resetuje za veoma dug period. Ne praktikujem to često, najviše jednom mesečno. I to uzmem kada znam da ću moći na miru da spavam bar 10 sati, što je retko.Grujic napisao:Ja koknem 5mg :p
Huawei P6 TT

Da nije ova slucajno?

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Na svu redovnu nevolju opet mi se vratila prehlada.

Moraću da munem neki paracetamol.
Širim haos!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Markoni, ne videh lepo pod onih svetlom. Moram u salon da idem da vidim po danu, kako dolikuje, a čim ga registruju i da provozam. 

Posetite www.garaza.rs !
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Slicno i ja, kad povezem i noc pa zaglavim i dan, onda me umor lomi rano, kad bih zaspao probudio bih se verovatno u pola noci. Ovo me drzi do jutra i to je restart, srecom isto retka praksaUroš S. napisao:Ja se od ovog kvotera tako odmorim, naspavam, ali to je jako dubok san koji me osveži i resetuje za veoma dug period. Ne praktikujem to često, najviše jednom mesečno. I to uzmem kada znam da ću moći na miru da spavam bar 10 sati, što je retko.Grujic napisao:Ja koknem 5mg :p
Huawei P6 TT

- Grujic
- Moderator
Slicno i ja, kad povezem i noc pa zaglavim i dan, onda me umor lomi rano, kad bih zaspao probudio bih se verovatno u pola noci. Ovo me drzi do jutra i to je restart, srecom isto retka praksaUroš S. napisao:Ja se od ovog kvotera tako odmorim, naspavam, ali to je jako dubok san koji me osveži i resetuje za veoma dug period. Ne praktikujem to često, najviše jednom mesečno. I to uzmem kada znam da ću moći na miru da spavam bar 10 sati, što je retko.Grujic napisao:Ja koknem 5mg :p
Huawei P6 TT

- Grujic
- Moderator
Huawei P6 TT

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Dobro bre moderatorE, što tri puta isti post? 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk