Audi Q7 2015
Re: Audi Q7 2015
U Holandiji izuvaju sa cenama. U DE ce kretati od 50k.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Mislim da mi je najodvratnija prednja maska...
Ma teško govno. Sad je stari model best buy. Za 70.000€ u totalnom fulu. Sve od opreme.
Jadniji volan nisam video.
Ja se iskreno nadam da ovo nije konacan enterijer.
Na zalost pokupili su i onaj uzas od izduva ventilacije skroz ispred suvozaca sa Passata. Za volan sta reci a ne zaplakati?
Na zalost pokupili su i onaj uzas od izduva ventilacije skroz ispred suvozaca sa Passata. Za volan sta reci a ne zaplakati?
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v

koje su veličine točkovi? 15"?

Sedeo sam u autu, pomesani utisci. Pohvalno je sto su hteli da nesto promene i naprave drugacije, lose je sto su napravili gresku u koracima i dobili nesto vrlo diskutabilno.
Ovaj je imao skroz digitalnu tablu, deluje interesannto, srednji deo je takodje ok.
Onda pogledas volan, uzas. Najveci problem je ako pogled sklizne na desnu stranu ka ventilaciji ispred suvizaca postavlja se logicno pitanje: WTF? Na sta li ce to liciti tek kad bude malo prljavo i prasnjavo.
Auto spolja nista posebno, prosto je neupadljiv i neprimetan koliko je to moguce za auto te velicine
Ovaj je imao skroz digitalnu tablu, deluje interesannto, srednji deo je takodje ok.
Onda pogledas volan, uzas. Najveci problem je ako pogled sklizne na desnu stranu ka ventilaciji ispred suvizaca postavlja se logicno pitanje: WTF? Na sta li ce to liciti tek kad bude malo prljavo i prasnjavo.
Auto spolja nista posebno, prosto je neupadljiv i neprimetan koliko je to moguce za auto te velicine

Isti utisak, generalno mi je auto OK, ali volan katastrofalan... 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Pa majku mu, imate li vi slike iz Ženeve?

- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Jbt kolika maska, meni već ide na živce sa ovolikim uglovima kod farova, prosto ih guta. 

Ja ga nisam ni slikao
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Ne bas, imam mozda 10 ukupno jer sam obavio najbrzu posetu sajmu u istoriji, samo 45 minutaHKS napisao:Pa majku mu, imate li vi slike iz Ženeve?

Otišao do BMW štanda i nazad