Jao jeste, ja ne prelazim mnogo i vozim po gradu, ali kad udjem u vreli auto i izadjem mokar iz njega

Ogi, ti automobili u Porscheu su sa garancijom, znaci oni kad imaju polovan auto (govorim o ovima do max 50 ili 60.000) oni srede sve na njemu i prodaju. To je ovlasceni prodavac, nije to Pera Mika Zika plac.Ogi napisao:Ma vazi matori!![]()
Bax, i30 za DESET HILJADA !!! Sta cekas ??
U tome je moj problem, da bih kupio auto s klimom, moram da prodam ovaj bez klime, a biće sve teže i teže, odn. moraću da maximalno spustim cenuSloba napisao: auto bez klime nipošto, a ni polovan s obzirom kolika je ponuda automobila.
-Razmišljao sam i o tome, da ugradim, pa ostavim sebi, ali na više mesta sam naišao na isto mišljenje, da se ne isplati, rastavljaju ti automobil, a kad ga sastave uvek nešto krcka, pucka, klima ne radi kao fabrička + nije jeftino. Uvek je savet da se prodaju kola, pa kupe sa klimom.cozmo napisao:Ili se raspitaj koliko je ugradnja klime pa ostavi cenu. Isto ti dodje a barem ces ga prodati. Ili ostaviti za sebe.
Polo ima 3je vrata i 60ks, nova Fabia sa 4 godine garancije u istoj konfiguraciji sa 5 vrata je 8300 sa vise opreme...Texonja napisao:Ja imam digitalnu klimu na oba auta i ne svidja mi se nijedna. Lepse mi je da manuelno namestim koliko hladan vazduh zelim i na ventilatoru odredim kojom jacinom to da radi. Istina, to mogu i na digitalnoj ali je komplikovanije dok to "namincam", stepen gore, stepen dole... pa onda povecavam crtice tamo-vamo... Na Yarisu sam imao manuelnu. Stavim na polovinu hladnog, ventilator na 1 ili 2 i CAOOO, teraj... Ranije sam na Fiat Coupe-u takodje imao manuelnu i bio sam zadovoljan.
Digitalna je dobra ako vozis duge relacije kroz razne predele (u Nici 35C, na Alpima 18C, razmak par sati voznje...) i onda podesis na npr 22C i teraj, ne razmisljas uopste kolika je temperatura napolju i da li klima treba da uduvava hladno ili toplo, vec ona to sama radi.
@Bax, sto se tice auta, mislim da je ovo sto je ovaj moj ponudio najbolje i to taj Polo sa 16.000km za 7.500 eur. Ima klimu, ima centralnu, alarm, 2 god star, po meni ok ponuda. Smatram da je moj Yaris bio jos bolja kupovina za 8.000 eur, ali steta sto je otisao pre nego sto si ti trazio auto. Jedina mana kod ta dva auta je sto su ustrojeni sa tim 3-cilindarskim benzincima.
Takodje mi se svideo onaj Lancer sa nagradne igre i ako mozes da se isteglis toliko, to je po meni dobra kupovina. Isto vazi i za i30 koji je definitivno "value for the money".
U svakom slucaju, ja bih na tvom mestu probao sva 3-4 auta koji mi dolaze u obzir, prespavao i sutradan otisao i kupio jedan.
Potpuno se slažem za hlađenje, ali grejanje je već druga priča, tu je automatika bolja.Texonja napisao:Na Yarisu sam imao manuelnu. Stavim na polovinu hladnog, ventilator na 1 ili 2 i CAOOO, teraj...
Koliko je meni poznato, svaka klima uvek izduvava vazduh iste temperature dok ne postigne zadatu temperaturu. No, ne poznajem dovoljno tematiku pa možda nisam u pravu.Texonja napisao:Lepse mi je da manuelno namestim koliko hladan vazduh zelim i na ventilatoru odredim kojom jacinom to da radi. Istina, to mogu i na digitalnoj ali je komplikovanije dok to "namincam", stepen gore, stepen dole... pa onda povecavam crtice tamo-vamo...