Audi R8
Re: Audi R8
Ima i toga. 90% bi se verovatno upišalo od sreće da obrne jedan krug...
Dal si ozbiljan?stefanan napisao:Lepo vam je rekao covek, crkni sirotinjo !NexT napisao:Neki tamo random ljudi komentarisu clanak o R8
https://www.facebook.com/topgear/posts/ ... 0721060571
Nige Carter - Love all the negative Facebook comments from people that can't afford one lol!
Like · Reply · 2 · 19 mins
Znaci po defaultu su svi ljubomorni sto ne mogu da ga priuste?
A, Carreru mogu, pa se ona svima svidja?
Aj idi lepi skorpije

da,vrlo sam ozbiljan 

Pa znam da si pasivni fanboj, pa ono. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da li je moguce da neko za 911 kaze da je bzv i precenjen auto, porediti R8 koji se "juce" pojavio sa ikonom kakva je 911 i na kraju krajeva u ozbiljnom tonu 911-icu nazivati bubom? Ovako nesto ne moze da izjavi ljubitelj automobila, vec neko ko pred ocima vidi samo jedan brend i nema postovanja prema drugim uspesnim automobilima koji su bili uspesni kroz istoriju.
Isto kao sto je ranije bila prica oko Lancie Delte Integrale, da je kanta, govno ili kako je vec neko spomenuo.
Isto kao sto je ranije bila prica oko Lancie Delte Integrale, da je kanta, govno ili kako je vec neko spomenuo.
Flojde, sa takvim izjavama se ne razlikujes puno od botova koje napadas 

Pa neko je valjda bio na sastancima kad se odlucivalo o dizajnu. Oni kazu u kom ce pravcu, a dizajner se time vodi.
Kuzmanovicu niko ne smanjuje velicininu 911 i njene uspehe u razno raznim trkama i svemu i svacemu
Tehnicki je mozda najbolji auto na svetu, ali meni se brate ne svidja jer znam da je nastala od bube i to je cinjenica. Moze ona da bude najuspesnija ali meni se jednostavno ne svidja i to je to.
I da veliki sam ljubitelj svih automobila. Recimo 911 turbo kosta skoro kao gallardo. I ja nikada je ne bi kupio pored Gallarda.
Sto se tice Delte vrati se na tu temu i videces da sam i audi quattro kritikovao. A recimo od tih auta sa grupe B bih rado posedovao Lanciu 037- ispred svih
I da ovaj R8 ce na stazi iznenaditi mnoge skuplje i bolje aute. (lambo, ferrari, 911... )
I stari je bio dobar, tako da je ovaj sigurno mnogo bolji. Zivi bili pa videli.
Tehnicki je mozda najbolji auto na svetu, ali meni se brate ne svidja jer znam da je nastala od bube i to je cinjenica. Moze ona da bude najuspesnija ali meni se jednostavno ne svidja i to je to.
I da veliki sam ljubitelj svih automobila. Recimo 911 turbo kosta skoro kao gallardo. I ja nikada je ne bi kupio pored Gallarda.
Sto se tice Delte vrati se na tu temu i videces da sam i audi quattro kritikovao. A recimo od tih auta sa grupe B bih rado posedovao Lanciu 037- ispred svih

I da ovaj R8 ce na stazi iznenaditi mnoge skuplje i bolje aute. (lambo, ferrari, 911... )
I stari je bio dobar, tako da je ovaj sigurno mnogo bolji. Zivi bili pa videli.
Apelujem da se ne poredi neuporedivo, jer niti može biti zdrave diskusije, niti ćemu neku poentu izvući. Rado bih posedovao i 911, kao i R8, ali iz potpuno različitih pobuda. Pravi ljubitelj i poznavalac automobila će pronaći način da ceni oba auta.
Citam i ne verujem sta citam, argument za lepotu automobila je dal bmw ima takav auto ili ne 

Raki_Audi napisao:objektivan samRakhil napisao:Nemas ni ti sta da trazis u ovoj temi po pitanju objektivnosti, al eto, jebiga![]()
al stvarno ljudi meni je 911 bzv auto za svoju cenu i izgled

Ovaj R8 je sve samo ne ružan. Možda nije napredak u odnosu na stari model ali nikako nije ružan.
O 911 ne vredi trošiti reči. Mislim da su i Bušmani iz pustinje Kalahari čuli za 911.
Ipak mislim da R8 ostavlja veći WOW efekat od 911 i to je sve (bar u mom slučaju).
Što se tiče ostalih stvari nisam kompetentan da govorim jer nisam nikada nisam seo ni u jedan od dva gore pomenuta modela.
O 911 ne vredi trošiti reči. Mislim da su i Bušmani iz pustinje Kalahari čuli za 911.

Što se tiče ostalih stvari nisam kompetentan da govorim jer nisam nikada nisam seo ni u jedan od dva gore pomenuta modela.
Meni najvise kod Audi-a smeta sta rade sa enterijerom kod novih modela, nesto su zalutali praveci neki retro dizajn...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ovo je poenta i isti slucaj je kod mene, a verovatno je posledica sto je R8 daleko redji od 911.Mr.Rotor napisao:Ovaj Ipak mislim da R8 ostavlja veći WOW efekat od 911 i to je sve (bar u mom slučaju).
Brzine idu u H-a !!!