Audi R8
Re: Audi R8
Pa i meni bodu oci trokrake zvezde odavno pa nikom nista
Bmw mozda nekad i kupim
Ali mercedes u moju garazu nece
Mozda kad budem imao 50tak godina za neku S klasu
Jbg ja tako vidim mercedes=penzosi
Bmw mozda nekad i kupim
Ali mercedes u moju garazu nece
Mozda kad budem imao 50tak godina za neku S klasu
Jbg ja tako vidim mercedes=penzosi
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Imao je i BMW supersportski automobil...i njega im je pripremio Lamborghini 

Ma jok, Audi mi je bas neutralan bio, nisam primecivao znak, vec samo da li mi je dobar auto, a sada, gledam ovaj r8 i skapiram da primecujem znak, da mi smeta i popizdim sto su mi neki koji bi govno sa cizme polizali, samo da je izaslo iz Audi fabrike, stvorili averziju prema istom.NexT napisao:To je uvek postojalo, oni su bili samo okidac da ispliva na povrsinuXepoj87 napisao: A da ne govorim sto ste vi ovde fanatici uspeli da mi stvorite averziju prema Audiju i prvi put mi bukvalno smetaju i bodu oci prstenovi...
Raki, nije Mercedes za svakoga, oni sami prave supersportske automobile i pored toga, ne ume svako to da vozi, RWD nije za svakoga

Sent from my Sony
Poslednja izmena od Xepoj87 u 27 Feb 2015, 11:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pa kako može da se poredi prodaja R8 i 911? Može jedni sa Turbo verzujom pošto su u sličnom cenovnom rangu.NexT napisao:Mislim da ove brojke sasvim dovoljno govore o tome ko i koliko kupuje R8.
Ne mislim ovim da kazem da je R8 los auto.
http://left-lane.com/european-car-sales ... i/audi-r8/
http://left-lane.com/european-car-sales ... rsche-911/
Kako u slicnom cenovnom rangu? R8 je 110.000e ili cemo da se pravimo da v8 model ne postoji i da nije jedno barem 50% prodaje istog?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Heroj evo jedna za tebe, da ti skrene pogleda sa prstenova.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Lepši mi je zadnji deo kod starog
...kao i enterijer koji mi je kod starog modela fenomenalan, a sada su ga uprostili i "digitalizovali", dok mi je napred lepši novi model. I ova ručica menjača kod novog je odvratna kao kod neke velike limuzine, a ne da je od sportskog automobila...srećom da se ne koristi toliko često. Jedino ne znam, jer nema takvih slika, da li su malo produžili prednju haubu jer mi je ona kod starog uvek izgledala prekratko u odnosu na vetrobran.

Poslednja izmena od starac vujadin u 27 Feb 2015, 11:38, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovim samo dokazujes koliko si zaslepljen i nemas ni najmanji pojam o tome o cemu pricas. Atmo motori nisu zastareli, samo je mnogo veci izazov napraviti dobar atmo nego turbo. Atmo ima vece prednosti, a i najlakse je staviti turbinu i vozi... Da su zastareli ne bi Aventador, 918 i La Ferrari svi bili atmo. Svaka cast Audiju sto su mozda poslednji put uspeli da stave atmo motor u neki model.Ji 4Tze napisao:"Najmilozvučniji" Audi ikada... Baš me zanima kako će da se nosi sa NSXom kad R8 ima atmosferac a Honda nema
Čudo nikom sad atmosferac nije zastareo al Audi je to
Price da je R8 njesra i ostalu su takodje prazne. Auto je odlican i verovatno ce se prodavati odlicno. I ja sam ocekivao da ce novi model bidi vise drugaciji, ali ovo mi je ok. Novi pravac dizajna mi se bas svidja sa zaostrenim ivicama.
Takodje potcenjivacko poredjenje 911 sa bubom je nasjsmesnije u celoj prici.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
E to je prelep auto, sa pravim Accessories 
Da dodam, i meni r8 ostavlja bolji utisak na putu i od 911 i od Gallarda i verovatno bih ga pre par godina pazario pre oba, dok je bio malo sveziji model. Pre Gallarda bih ga i sada pre pazario
Jednostavno, nizak i sirok auto, pravi stance supersportskog automobila.
911, da ne znamo sta je i koliko je dobar, nikada ga ne bi stavljali u klasu sa tako namrstenim automobilima, budimo iskreni.
Bez obzira sta je nekom lepse.
Ovaj.novi mi je ruzan, cak su i enterijer unakazili... Ne mogu naci ni jedno jedino poboljsanje...
Sent from my Sony

Da dodam, i meni r8 ostavlja bolji utisak na putu i od 911 i od Gallarda i verovatno bih ga pre par godina pazario pre oba, dok je bio malo sveziji model. Pre Gallarda bih ga i sada pre pazario

Jednostavno, nizak i sirok auto, pravi stance supersportskog automobila.
911, da ne znamo sta je i koliko je dobar, nikada ga ne bi stavljali u klasu sa tako namrstenim automobilima, budimo iskreni.
Bez obzira sta je nekom lepse.
Ovaj.novi mi je ruzan, cak su i enterijer unakazili... Ne mogu naci ni jedno jedino poboljsanje...
Sent from my Sony
Meni se dopada. Svakako nisu mogli da naprave wow efekat kao sa prvim. Enterijer jeste malo cudan, cekam da sednem unutra pa bih onda da komentarisem. Vec na onom klipu mi je skroz drugaciji nego na slikama iako je isti auto.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
eto, o tome pričam. Kad Audi napravi (zapravo, zadrži) atmo onda je atmo vrh a inače je zastareo koncept.Dusan napisao:
Ovim samo dokazujes koliko si zaslepljen i nemas ni najmanji pojam o tome o cemu pricas. Atmo motori nisu zastareli, samo je mnogo veci izazov napraviti dobar atmo nego turbo. Atmo ima vece prednosti, a i najlakse je staviti turbinu i vozi... Da su zastareli ne bi Aventador, 918 i La Ferrari svi bili atmo. Svaka cast Audiju sto su mozda poslednji put uspeli da stave atmo motor u neki model.
LaFerrari i Spider imaju hibridni pogon...
Boringly average, but also perfect for school run mums