Sent from my Sony
pa samo u Formuli 1 pre 10 godinaADrei napisao:ne pratim te frizbije pa ne znam, koja to honda ima V10 atmo motor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa sta ako imaju hibridni pogon? Ne mogu da imaju i turbo?Ji 4Tze napisao:eto, o tome pričam. Kad Audi napravi (zapravo, zadrži) atmo onda je atmo vrh a inače je zastareo koncept.
LaFerrari i Spider imaju hibridni pogon...
Markoni napisao:Vec na onom klipu mi je skroz drugaciji nego na slikama iako je isti auto.
Tapatalk Post
Ne znam zašto generalizuješ.elMaestro napisao:Dzifors, oni su prevazisli F1, Quattro je to, asfalt je za devojcice![]()
A komentar da je 911 bezveze i precenjen, ja i dalje ne verujem da sam procitao na auto forumu, mislio sam da posle onoga o Delti nema dalje, ali eto... Za komentare o bubi takodje, kadar nevera. Ja mislim da je 911 malo evoluirao od tada, ali ako Audisti kazu da je to buba, onda je buba.
TT
Nisi me razumeo, meni je zapravo veoma drago da ostaje atmo. Uz Cayman GT4 trenutno su jedni od retkih noviteta koji u sportskom automobilu imaju atmosferac.Dusan napisao:Pa sta ako imaju hibridni pogon? Ne mogu da imaju i turbo?Ji 4Tze napisao:eto, o tome pričam. Kad Audi napravi (zapravo, zadrži) atmo onda je atmo vrh a inače je zastareo koncept.
LaFerrari i Spider imaju hibridni pogon...
Zasto nemaju turbo? Zasto su i Aventador i Huracan atmo? Sta je tvoje objasnjenje? Jos nisu sustigli samuraje na tom nivou?
Honda samuraj, svi ostali vnogo.
Ubaciće ga za koju godinu, 100%https://www.audi.co.uk/audi/audi-innova ... ncept.html
According to the applicable standard, the show car is also capable of up to 113mpg, equating to CO2 output of 59 grams per kilometre. The combustion engine is a 4.0-litre, twin-turbo V8. It produces 560PS and 700 Nm (516.29 lb-ft) of torque.