A i ti bi mogao GM ulje da sipas

sasha015 napisao:U cemu je problem platiti 150 evra za servis jednom godisnje?
Kupis polovan i sprcas odma 1000 evra na servise,gume i ko zna sta jos i onda te pola foruma tapse kako si dobro prosao![]()
A kad treba platiti 150 za hyundai ili kiu onda je to smak sveta.
Koliko kosta servis za auris,focusa,bravo,astru?
Pa za obican 500l koji kao mi proizvodimo je 14000 dinara .I to za 1.4 benzinca....
Nije tajna, nema filter goriva.perfiko napisao:@Day Walker
Ako nije tajna pošto je filter goriva i na koliko je preporuka (kod nas u ovlaštenom) da se menja?
Ne ulazeći u to kakav je osećaj brzine i ubrzanja, ali po podatcima koji sam našao, uopšte ne zaostaju po performansama za atmosfercima slične snage drugih proizvođača.Woodoo napisao:Za benzince je ovo 100% tačno, na papiru su jači nego u praksi i to osetno. Za dizele već nije slučaj.Nikolaa napisao:90ks u koreanskom autu nije 90ks![]()
to je zato sto koreanci imaju bolju izolaciju pa se ne oseca brzina![]()
![]()
![]()
mnogo se tripujete bre
Pa mogao bih, ali neću.Day Walker napisao:Ne znam sta je al je GM..
A i ti bi mogao GM ulje da sipas
Ja sam juče obavio test vožnju Pro_Cee'd -a sa 1.4 benzincem. Zanimao me Cee'd ali su imali ovaj pa sam ga provozao dvadesetak kilometara. Utisci su mi malo čudni. Da li je auto bio u nekom eko modu, to se nisam setio da pitam (setio sam se tek posle da je neko ovde pisao za i30 da ima to). Dakle, auto skroz nov, sa samo 38km na brojaču. Izuzetno tih. Na leru nečujan potpuno. Ali mi se učinilo da su brzine suviše kratke, tj da brzo popuni i traži veći stepen. Ono što me čudi je da se ubrzanje ne oseća. Dakle, gas u patos, kazaljka brzine raste dosta brzo, ali ne osećam da me sedište gura. Primetio sam i da pedala gasa ima prvi nivo do koga je mekša, pa onda postane tvrđa. Motor isto reaguje koliko god da se stiska. Nisam načisto da li je trom ili je tako dobro napravljen auto da se brzina ne oseća. Vozio sam ga do 150km/h i tih je. Preko 120 čujem kako vetar svira oko spoljnih retrovizora po malo...Nikolaa napisao:ranije su korejanci bili osetno jeftiniji od evropljana, sad su se priblizili cenovno, po meni i po kvalitetu su se priblizili, ali vreme ce pokazati.
90ks u koreanskom autu nije 90ks![]()
to je zato sto koreanci imaju bolju izolaciju pa se ne oseca brzina![]()
![]()
![]()
mnogo se tripujete bre
ono sto se definitivno slazem je da su pri ostrijoj voznji generalno gledano koreanci losiji(ogibljenje) i menjaci dosta sporiji, sto ne mora da vazi za novog Ria npr.
ali zato i sluze test voznje, probas pa kako ti se svidi.
Off topicDay Walker napisao:Off topic
U 3 nova auta je od starta koriscen i nemam ni jednu zamerku, niti sam od ikoga cuo da je lose.
Rakhil napisao:Ja sam 100% siguran za prethodnu Kiu Ceed od 90ks da ide ko auto od manje konja.