Audi R8
Re: Audi R8
Najavljen je e-tron i plug in hibrid.
Tapatalk
Tapatalk
Napravi razliku da ni La Ferarri ni Mclaren nisu hibridi, posto njih sve vreme spominjes. I R8 nije cak ni klasa koja moze da se poredi sa ova dva i 918.Ji 4Tze napisao:Polako, šta ste zapenili. Nije stvar ko će da bude u pravu, iznosim svoje mišljenje.
Audi nije neka frlj kompanija. Očigledno da nemaju tehnologiju i zato ubacuju stari motor.
Poslednjih godina svi pričaju o tome da se ide ka hibridima ili električnim vozilima.
Ja sam očekivao više od Audija.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
kako nisu hibridi? Evo ti sa sajta proizvođača ako meni ne veruješ
http://auto.ferrari.com/en_EN/sports-ca ... laferrari/
THE FIRST HYBRID WITH 963CV FOR JUST 499 CLIENTS
http://cars.mclaren.com/home/models_lin ... mance.html
In October 2013 customer deliveries began and the McLaren P1™ became the first hybrid supercar in the world.

http://auto.ferrari.com/en_EN/sports-ca ... laferrari/
THE FIRST HYBRID WITH 963CV FOR JUST 499 CLIENTS
http://cars.mclaren.com/home/models_lin ... mance.html
In October 2013 customer deliveries began and the McLaren P1™ became the first hybrid supercar in the world.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Kolika je autonomija La Ferrari-a na elektricnom pogonu? Uostalom nema poente prebacivati pricu na to, kad je sve pocelo time sto si rekao da je atmo u R8 zatareo.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Ji 4Tze
Nisam rekao da je motor zastareo nego sam postavio "filozofsku" dilemu.
A atmo motor sam po sebi nije zastareo.
Pogon je zastareo. Mora biti hibrid sada kada su se pokazali kako kidaju.
Kakve veze ima autonomija, ne stavlja se hibrid samo radi autonomije na struju?
Tu je Porsche odradio perverziju sa Spyder-om...
P1 je napravio prodor, Spyder izgurao do limita (ne sećam se cifre koliko prelazi u "silent" modu) a LaFerrari pokidao granice
NSX će sve to da spusti na cenovno prihvatljiviji rang. Dok Audi malo kaska za ostalima, po običaju.
Možda kupe nekog pa preuzmu tehnologiju, imaju para
A atmo motor sam po sebi nije zastareo.
Pogon je zastareo. Mora biti hibrid sada kada su se pokazali kako kidaju.
Kakve veze ima autonomija, ne stavlja se hibrid samo radi autonomije na struju?
Tu je Porsche odradio perverziju sa Spyder-om...
P1 je napravio prodor, Spyder izgurao do limita (ne sećam se cifre koliko prelazi u "silent" modu) a LaFerrari pokidao granice

Možda kupe nekog pa preuzmu tehnologiju, imaju para

Kao sto sam vec napisao automobili o kojima pricas su samo ''tehnicki'' hibridi, osim 918. Elektromotore koriste za dodatnu snagu, jer imaju sav obrtni moment na raspolaganju u trenutku. Po toj racunici i F1 bolid je hibrid. Inace nigde nisi spominjao hibride vec,
Standardna prica, Honda samuraj, a ostali...Ji 4Tze napisao:Baš me zanima kako će da se nosi sa NSXom kad R8 ima atmosferac a Honda nema
Čudo nikom sad atmosferac nije zastareo al Audi je to
- Ji 4Tze
Pa čekaj da javimo onda u Ferrari i McLaren i Porsche da su samo tehnički hibridi. Nisu pravi hibridi.
Koja kilometraža predjena na čisto električni pogon, po tvom kriterijumu, određuje šta je pravi a šta samo tehnički kriterijum?
Koja kilometraža predjena na čisto električni pogon, po tvom kriterijumu, određuje šta je pravi a šta samo tehnički kriterijum?
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Sačekaćemo da vidimo uživo, mada teško da će imati onaj WOW kao prva generacija... 
Off topic
Ji 4Tze,
Ja sam veliki poštovalac Honde, ali to nije onaj isti proizvođač od pre 15+ godina. Prešli su put od 1 od najpoželjnijeg branda do jednog od najdosadnijeg. Mogu da se stave u udžbenik kako srozati nešto i kako ne postupati.
Bili su sila u F1, motoGP da ne pominjem. Lansirali su brand Acura koji je svojevremeno bio jedan od najbolje dizajniranih i inovativnijih. Honda je bila među poželjnijim sa svojim modelima Integra, S2000, Prelude, Legend Coupe itd. Niti jedan EU ili JAP proizvođač nije imao kompletniju ponudu. Ovo je sada sramota šta rade, teško mi pada jer sam ranije bio veliki fan i poštovalac.
Pozdrav

Off topic
Ji 4Tze,
Ja sam veliki poštovalac Honde, ali to nije onaj isti proizvođač od pre 15+ godina. Prešli su put od 1 od najpoželjnijeg branda do jednog od najdosadnijeg. Mogu da se stave u udžbenik kako srozati nešto i kako ne postupati.

Bili su sila u F1, motoGP da ne pominjem. Lansirali su brand Acura koji je svojevremeno bio jedan od najbolje dizajniranih i inovativnijih. Honda je bila među poželjnijim sa svojim modelima Integra, S2000, Prelude, Legend Coupe itd. Niti jedan EU ili JAP proizvođač nije imao kompletniju ponudu. Ovo je sada sramota šta rade, teško mi pada jer sam ranije bio veliki fan i poštovalac.
Pozdrav
Pozdrav
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Predstavlja ga sam shef Audija. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

sta se desilo sa felnama
ruznije nisu mogli da nadju.. 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Lepsi e tron 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.