Nov auto do 11.000 evra
-
- Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
- Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS
Re: Nov auto do 11.000 evra
Ima jedan novi Yaris kod mene na parkingu pa cu da jurim vlasnika ali ne verujem da cu ici preko 11.000e a "klotare" mi ne smetaju. Ipak sam vozio Punta a svi noviji automobili su daleko bogatiji.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kakva solidna cifra za polovnjak u Srbiji i kako mala cifra za novi auto...

- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Nov auto do 11.000 evra
Ogi, niko ne spori da Koreanci prave dobre i atraktivne automobile koji daju puno za taj novac, ali ono što te "sleduje" posle onih bezbrižnih 3-4 godine (a koje imaš sa svakim novim automobilom) većinu nas upravo i odbija od njih. Baš to što si i sam pomenuo na kraju posta.
TT
TT
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam mislio na garanciju nego na primer na nepostojanje servisnih akcija koje svi zivi imaju, imbecilno sklapanje paketa opreme, visoke cene novih automobila sa boljom opremom itd. Pa jebote onaj i40 je auto vrh vrhova ali je kostao kao, ne znam, Passat, Accord ili neki D auto vise klase, alo bre, pa zato je u Srbiji i prodato tipa komada 2.
Onda kao servis koji radi do 19h a u 17h na prijemu JEDAN covek a u servisu JEDAN serviser koji osim sijalica ne zna da popravi nista drugo. Kada god pozoves da ti pogledaju najobicniju glupost oni ti zakazu najmanje za 5 dana. Ma daj. Govorim u servisu na NBGD.
Onda kao servis koji radi do 19h a u 17h na prijemu JEDAN covek a u servisu JEDAN serviser koji osim sijalica ne zna da popravi nista drugo. Kada god pozoves da ti pogledaju najobicniju glupost oni ti zakazu najmanje za 5 dana. Ma daj. Govorim u servisu na NBGD.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ima i gore: Fiatov ovlašćeni servis koji recimo radi do 16.30 a subotom do 12.00, pa ti vidi. 
TT

TT
- starac vujadin
Ne znam da li je onaj Slovenac još uvek gen. direktor, ali to sranje sa Hyundai servisima i odnosom prema kupcima datira od njega. Upoznao sma ga i ne čudi me otkud takva promena na gore. Taj mrzi sebe do podneva, a od podneva ceo svet. U početku su bili odlični.
Zbog tog "od podneva" i rade tako kratko 
Inace, mene servisi izlaze oko 11500 din.
Svako ko misli da kupi 1.4 motor i ima osecaj lepljenja u sediste, odmah neka odustane.
Ne treba imati neka preterana ocekivanja, za neku normalniju voznju je sasvim ok.
Tapatalk

Inace, mene servisi izlaze oko 11500 din.
Svako ko misli da kupi 1.4 motor i ima osecaj lepljenja u sediste, odmah neka odustane.
Ne treba imati neka preterana ocekivanja, za neku normalniju voznju je sasvim ok.
Tapatalk
-
- Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
- Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS
Da kupujem polovan mislim da bi cifra bila daleko manja, oko 5,6 k ali necu o tome. Jbga naci ce se neka makina a ako se posao razvije bice jos vise para za sledeci nov auto.starac vujadin napisao:Kakva solidna cifra za polovnjak u Srbiji i kako mala cifra za novi auto...![]()
- starac vujadin
Šta je tu je...isprobaj sve što možeš. Ovako, za sada i meni Yaris izgleda kao najbolja ponuda.Jack™ napisao:Da kupujem polovan mislim da bi cifra bila daleko manja, oko 5,6 k ali necu o tome. Jbga naci ce se neka makina a ako se posao razvije bice jos vise para za sledeci nov auto.starac vujadin napisao:Kakva solidna cifra za polovnjak u Srbiji i kako mala cifra za novi auto...![]()
Meni koreanci deluju OK. Nek ide koliko god hoce, samo nek trosi sto manje 
Npr. meni su KIA vozila lepsa unutra. Konkretno, poredio sam nesto sto nije cilj u ovoj temi: picanto i i10. Picanto mi je nekako lepsi unutra. Doduse svi oni za kataloge stave neke napucane verzije.
Motorizacija je valjda ista u oba, zar ne?

Npr. meni su KIA vozila lepsa unutra. Konkretno, poredio sam nesto sto nije cilj u ovoj temi: picanto i i10. Picanto mi je nekako lepsi unutra. Doduse svi oni za kataloge stave neke napucane verzije.
Motorizacija je valjda ista u oba, zar ne?
Za 500L 1.4 je oko 10.000 dinara, a za 1.6 mjet u rasponu 14.500-16.500 u zavisnosti od ulja i da li se menja filter vazduha (po Fiatu filter vazduha se menja na svakom drugom servisu, ali ga naši serviseri menjaju na svakom).sasha015 napisao:U cemu je problem platiti 150 evra za servis jednom godisnje?
Kupis polovan i sprcas odma 1000 evra na servise,gume i ko zna sta jos i onda te pola foruma tapse kako si dobro prosao![]()
A kad treba platiti 150 za hyundai ili kiu onda je to smak sveta.
Koliko kosta servis za auris,focusa,bravo,astru?
Pa za obican 500l koji kao mi proizvodimo je 14000 dinara .I to za 1.4 benzinca....
Ja platio oko 16.500, sipali mi preskupu i preporučenu Seleniu i zamenili mi i filter vazduha. Skuplje nije moglo.
+1 za Jarisa
Ja sam poredio i30 i Cee'd i zaključio sam isto. I za spolja i za unutra. Subjektivno, naravnonikaragva napisao:

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ceed je neuporedivo lepsi, ali neporedivo. Kao auto vise klase.
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Majku mu...mozda bi trebalo sacekati sa kupovinom hyundai-a.
Elem,copy sa HR foruma.Koliko znam i HAB(hyundai Beograd) ima neke veze sa Slovencima....
"Znači HAZ kao HAZ nije „propao“ niti je izgubio status uvoznika zbog nekih svojih grešaka, kako se neki nadaju, nego je Slovenski vlasnik propao te je samim tim povukao i HAZ koji je unutar te grupacije i koji je bio jedna od par firmi koje su poslovale pozitivno.
HAZ je imao raskid ugovora 18.02. sa Hyundai motor CO. uz otkazni rok od mjesec dana (18.03.). To je ujedno i zadnji datum do kojeg će stvari funkcionirati na način na koji su i do sada funkcionirale....."
"Što i kako će biti… teško je reći jer informacije tako slabo dolaze i nitko ništa ne govori da je to tragično. Kompletna Hyundai mreža je pozvana na sastanak 23.02.2015. kada je rečeno da od 18.03. više nitko nije ovlašteni servis tako da ovo sve skupa, barem za sada, nije niti malo ugodna situacija".
Uvoznik za Hyu u Hrvatskoj je sada Grand Auto(ford).
EDIT
Internet je cudo
Koliko vidim vlasnik hyundai Beograd i hyundai Zagreb je isti.SLovenac je u stecaju.
Ostalo mozete i sami iskopati.
Da ne bude posle otisle pare,a auta nema
Elem,copy sa HR foruma.Koliko znam i HAB(hyundai Beograd) ima neke veze sa Slovencima....
"Znači HAZ kao HAZ nije „propao“ niti je izgubio status uvoznika zbog nekih svojih grešaka, kako se neki nadaju, nego je Slovenski vlasnik propao te je samim tim povukao i HAZ koji je unutar te grupacije i koji je bio jedna od par firmi koje su poslovale pozitivno.
HAZ je imao raskid ugovora 18.02. sa Hyundai motor CO. uz otkazni rok od mjesec dana (18.03.). To je ujedno i zadnji datum do kojeg će stvari funkcionirati na način na koji su i do sada funkcionirale....."
"Što i kako će biti… teško je reći jer informacije tako slabo dolaze i nitko ništa ne govori da je to tragično. Kompletna Hyundai mreža je pozvana na sastanak 23.02.2015. kada je rečeno da od 18.03. više nitko nije ovlašteni servis tako da ovo sve skupa, barem za sada, nije niti malo ugodna situacija".
Uvoznik za Hyu u Hrvatskoj je sada Grand Auto(ford).
EDIT
Internet je cudo

Koliko vidim vlasnik hyundai Beograd i hyundai Zagreb je isti.SLovenac je u stecaju.
Ostalo mozete i sami iskopati.
Da ne bude posle otisle pare,a auta nema