Računari
Re: Računari
Crk'o mi jack za sluske na Lenovo G560, gde to da nadjem, jel ima nesto univerzalno da odnesem u servis bilo koji pa da zamene, koja je cena, jel ima mnogo prckanja oko toga?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ako ti je samo jack, super. U principu je moguce zameniti, mada zavisi i od pakovanja. Ako je ovako, lakse je da nadjes ceo taj modul na Aliju: http://shop.mcccomputers.com/sound-boar ... 72244.html
Evo slike, moze da se nadje ovakav konektor, tj u tom pakovanju:

Ima ih na ibeju za male pare, 10-15 evra
Evo slike, moze da se nadje ovakav konektor, tj u tom pakovanju:

Ima ih na ibeju za male pare, 10-15 evra
Poslednja izmena od Rakhil u 28 Feb 2015, 21:11, izmenjeno 1 put ukupno.
A ako je samo dzek, zamene samo taj vrh (zeleni)? Al' svakako moram odneti onda negde.
Ako neko zna nešto pouzdano, bio bih zahvalan, Windows 7, taskbar smrzava, ne može da se klikne ni na šta na njemu, destop normalan.
Svakakva rešenja na netu sam nalazio, sve polovično ili privremeno, restart ne pomaže...stoji tako po sat vremena pa se sam odblesavi...?!
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Svakakva rešenja na netu sam nalazio, sve polovično ili privremeno, restart ne pomaže...stoji tako po sat vremena pa se sam odblesavi...?!
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
Može svašta da bude. Ja bih prvo čekirao malware i viruse. Jel moze task manager da se otvori sa ctrl alt del? Možda se vidi u njemu proces koji se zaglupi.
Tapatalk
Tapatalk
Može da se otvori tastaturom, explorer.exe je vukao mnogo resursa ali ako ga ubijem, sve mi nestane s ekrana, opet mora hardverski restart pa dođe na isto, koješta vuče resurse, samo ne znam šta je...probaću da skeniram...
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
===============
Nokia Lumia 1520 & TT
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Kad ubiješ explorer.exe , u Task Manageru na run pa kucaj explorer.exe , trebalo bi da se startuje.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
"We noticed you recently tried using the Google Talk app for Windows. We wanted to let you know that this was discontinued on February 23rd 2015. We recommend giving Hangouts a try so you can chat with all your Google contacts. Hang ..."
Stalno dobijam ovaj email
Stalno dobijam ovaj email

-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Ja sam svojevremeno imao po 10 mailova obavestenja da je google reader prestao sa radom. To im je bio jedini proizvod (pored reklama i gmail) da je radio kako treba. Steta sto ga ubise.
http://emmi.rs/tablet-pc-tablet-mediaco ... ctId=44402
Da nema neko ove MediaCom tablete. Zanima me kakvi su?
Treba mi za stariju osobu, samo da moze skajp da koristi. Za te novce ne mozes ni polovno uzeti
Da nema neko ove MediaCom tablete. Zanima me kakvi su?
Treba mi za stariju osobu, samo da moze skajp da koristi. Za te novce ne mozes ni polovno uzeti

- bozza1979
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:01
- Garaža: Škoda Scala 1.0TSI & Hyundai Getz 1.1
Krs. Skoro ko Prestigio. Ogroman broj reklamacija.
Na ogromnom broju modela nema play store, vec moras sam da ga instaliras...
Preporuka da se ne ide ispod Lenovo A7-40
http://emmi.rs/tablet-pc-tablet-lenovo- ... ctId=42536.
Sve ispod toga je bacena para, za kakve god potrebe se koristio.
Na ogromnom broju modela nema play store, vec moras sam da ga instaliras...
Preporuka da se ne ide ispod Lenovo A7-40
http://emmi.rs/tablet-pc-tablet-lenovo- ... ctId=42536.
Sve ispod toga je bacena para, za kakve god potrebe se koristio.
Računari
Mnogo me nervira kako funkcioniše prodaja kompijuterske opreme kod nas. Sve je to od dva/tri uvoznika, svi kao otvaraju radnje ali je to u stvari online poručivanje.
Ja sam doživeo da win win nema dva HDD od 500gb u radnji, a baš su mi hitno trebala. Pa šta koji moj prodaju kad to nemaju u radnji? Koja je onda razlika u odnosi na online poričivanje?
To je kao da ideš da kupiš hleb u prodavnici, a oni ti kažu nemamo ali umesićemo. Dođi za dva dana.
Ja sam doživeo da win win nema dva HDD od 500gb u radnji, a baš su mi hitno trebala. Pa šta koji moj prodaju kad to nemaju u radnji? Koja je onda razlika u odnosi na online poričivanje?
To je kao da ideš da kupiš hleb u prodavnici, a oni ti kažu nemamo ali umesićemo. Dođi za dva dana.
Sve su to izlozi samo. Da vidiš šta mogu da ti poruče.
Mada sa druge strane je prilično nezahvalno držati robu na lageru, kojoj brzo cena ide dole. Uvesti šleper procesora i ne prodati ih za mesec dana je propast
Mada sa druge strane je prilično nezahvalno držati robu na lageru, kojoj brzo cena ide dole. Uvesti šleper procesora i ne prodati ih za mesec dana je propast

To je problem da nerazumljivih sefova. Treba trebovati ono sto narodu treba. Ali su i uglavnom ograniceni prostorom. Tako je barem za ww u kgu
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Kome treba sleper procesora? U najsretnija vremena po prodaju racunara iz "kujne" nije se trosio sleper procesora a sklapali su ih svi. Jednostavno, sklapanje je ostalo za entuzijaste i "masovne sklapace" koji distribuiraju kroz mp lanac.
Onog dana kada su poceli da prodaju comp. opremu pored frizidera za coca-colu, cao zdravo sa izborom i egzotikom. Odmah da se razumemo, ni u inostranstvu nije bolje. Uglavnom imate "standardne" konfiguracije. Bilo sta od egzotike ili delovi se narucuju. Samo sam jednom usao u Geek Shop (da tako se zove u Varsavi) gde sam balio pola sata. Momci koji tu rade su informisani i nema nista "standardno", samo high-end oprema i sklapane masine u zestoko modovanim kucistima. Raj jbt. Da li vam treba reci da sam posle 6 meseci hteo ponovo da odem i da su bili zatvoreni? Ta roba je osudjena na on-line trgovinu.
@Rotor (ili lakse Aco) sada ne znam, ali je Adverta imala sve na lageru. Ivan je drzao uvek dobar lager. Znam, ja sam u pomogao da ta prodavnica stane na noge, radio sam kod njega par godina. Ne znam kakvi su sada jer nisam u KV vec poduze, ali verujem da to sigurno ima na lageru.
Onog dana kada su poceli da prodaju comp. opremu pored frizidera za coca-colu, cao zdravo sa izborom i egzotikom. Odmah da se razumemo, ni u inostranstvu nije bolje. Uglavnom imate "standardne" konfiguracije. Bilo sta od egzotike ili delovi se narucuju. Samo sam jednom usao u Geek Shop (da tako se zove u Varsavi) gde sam balio pola sata. Momci koji tu rade su informisani i nema nista "standardno", samo high-end oprema i sklapane masine u zestoko modovanim kucistima. Raj jbt. Da li vam treba reci da sam posle 6 meseci hteo ponovo da odem i da su bili zatvoreni? Ta roba je osudjena na on-line trgovinu.
@Rotor (ili lakse Aco) sada ne znam, ali je Adverta imala sve na lageru. Ivan je drzao uvek dobar lager. Znam, ja sam u pomogao da ta prodavnica stane na noge, radio sam kod njega par godina. Ne znam kakvi su sada jer nisam u KV vec poduze, ali verujem da to sigurno ima na lageru.