Sport
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Sport
Da ga nije bas toliko s*ao servis bilo bi svasta. Ovako - vise srece sledeci put 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Mene to najvise i deprimira. Znaci nije bas da kada Nole igra najbolje niko ne moze da ga pobedi jer kada Federer igra najbolje Nole nema sta da trazi.nidza napisao:Nije imao nikakve šanse. Federer je bio u elementu.
Tapatalk

Pa nije bas tako. Nole nije igrao najbolje, narocito u bitnim momentima. Dovoljno da izgubis u ovakvim mecevima gde je svaki poen bitan. Naravno Federer pokazao jos jednom da je daleko od "starog gvozdja".
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Polako ljudi. Federer je u odlasku, a Nole standardno kida i dalje. Ne može se Federer otpisati preko noći, jer očigledno je i dalje jak na turnirima koji mu odgovaraju. Ova podloga mu više odgovara i odlično je iskoristio prednost uz stvarno odličan servis.
Sve prelomne poene u meču je dobio Federer. Gubio je glupo samo glupe poene, a kad se pogleda statistika vidi se da je čitav tok meča zavisio samo od njega.
Neka ga. Ja volim da gledam dobar tenis, a sem njih trojice mrka kapa. Ovi ostali na kratko bljesnu, da pomisliš neko novi će da se pojavi, ali đoka. Klasa iznad svih ostalih. Rafu jedino urniše zdravlje, ja se plašim da se on fizički potrošio ili mu ne daju više da se drogira, pojma nemam.
Tapatalk
Sve prelomne poene u meču je dobio Federer. Gubio je glupo samo glupe poene, a kad se pogleda statistika vidi se da je čitav tok meča zavisio samo od njega.
Neka ga. Ja volim da gledam dobar tenis, a sem njih trojice mrka kapa. Ovi ostali na kratko bljesnu, da pomisliš neko novi će da se pojavi, ali đoka. Klasa iznad svih ostalih. Rafu jedino urniše zdravlje, ja se plašim da se on fizički potrošio ili mu ne daju više da se drogira, pojma nemam.
Tapatalk
Ja mislim da je Rafa psihicki u "down"-u i da ce se jako tesko vratiti u formu u kojoj je bio. Federeru stil dozvoljava da igra vrhunski jos par godina tako da cemo svakako gledati dobar tenis, bar od njih dvoje.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Delija
- Kontakt:
Sto se mene tice, Novak jos samo RG da oscoji, a ostalo po volji... 
Ako Nadal ponovo nabilduje formu za RG onda stvarno nema dileme da se puca ko zna cime

Ako Nadal ponovo nabilduje formu za RG onda stvarno nema dileme da se puca ko zna cime

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
I olimpijadu i sinsinati bi valjaloDelija napisao:Sto se mene tice, Novak jos samo RG da oscoji, a ostalo po volji...![]()

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Samo što to nije izjavio, ali hajde...uobičajeno izvrtanje njegovih izjava.
Da li još neko (sem mene) ima osećaj da je derbi ovoga puta bio "dogovoren" da bi izbegli duel u polufinalu?
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
- Delija
- Kontakt:
Naravno. I treba da bude tako. Treba da imamo dva tima u Evroligi. Zato sam i napisao:

Sad je na vama da ne zeznete u ove 3 poslednje utakmiceDelija napisao:'Fala q da su pametno odigrali derbi i da se nisu qrcili..

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislim da nije dogovoreno, ali prirodno je da Zvezda nije grizla s obzirom na tabelu i umor.perfiko napisao:Da li još neko (sem mene) ima osećaj da je derbi ovoga puta bio "dogovoren" da bi izbegli duel u polufinalu?
- Delija
- Kontakt:
Jedino Djenki niko nije rekao da treba da izgubimo
Elem, i Partizanu i Zvezdi vise odgovara da se zaobidju u polufinalu, tako da je savrseno logicno.
A Megu da ljubimo u dupe i jedni i drugi

Elem, i Partizanu i Zvezdi vise odgovara da se zaobidju u polufinalu, tako da je savrseno logicno.
A Megu da ljubimo u dupe i jedni i drugi