To bi meni bila poslastica posle Astre, kada dođe red na zamenu

(još uvek nikako ne mogu da svarim njihova označavanja motora i modela, tačno ću morati da pređem na bmw, malo da se edukujem)
Kec nikad nije bio isplativ,on je za ljude koji imaju pare za seriju 3 ali voze po gradu pa im ne treba limuzinaDelija napisao:Isti motor ne ide, ali 125i ima nesto slabiji - 215 hp / 310 Nm.
Totalno je neisplativ jer je samo 2k evra jeftiniji od 328i.
Nisi ni ti ludstarac vujadin napisao:Ja bih ovakav 125i...
Pa izadje toliko na kraju. Ali ovakav primerak kosta nov oko 43,44 000 evra, dok ovde se sa sve kamatom se plati 36 000 evra. Ova cena od 9900 je podlozna dogovoru, u Stefanovicu su mi rekli da je moguce ozbiljno korigovanje za kes... Ps Auto je nov, plus besplatni servisi i garancija do 2017....Delija napisao:Interesantan je auto, ali sta je tu povoljno? 2 godine star auto za vise od 36k evra.pavle napisao:http://www.polovniautomobili.com/putnic ... f30-lizing
Jel ima neko malo veca saznanja o ovom modelu i o ovom motoru???
Posto je ponuda bas interesantna, a i oko ove cene za preuzimanje su moguci razni dogovori....
9900€ u startu
40 rata po 556€
4200€ na kraju
Pa ja kada sam gledao slican 2012 godine, on je bio kada se sve sracuna 42 000, na kredit.... Imao je 15 000 na satu.... Ovaj na kraju ispadne 35,36 000, sto u odnosu na taj je sasvim ok....Laki021 napisao:Kako nov kad je presao 30 000km i ima skoro dve godine?