Računari
Re: Računari
Da da. Adverta je skroz solidna sa lagerom ali ovo sa nemanjem dva HDDa na lageru je baš glupo. Ne tražim ja procesor od 350€ da se razumemo. I meni je jasno da se tako nešto proda jednom u dva meseca.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kad si se stis'o - ko jos danas pazari hard od 500 Gb, a da nije kojim slucajem SSD? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Adveta se malo izmestila i ne radi baš kao pre ali opet ima solidnu ponudu i solidne cene.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Ukanalili ih tenderi. Nije moglo da se isfinansira toliko čekanje da ti država plati.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Sve znam, znam Ivana a i kum mi radi tamo, došao kad je Džoni otišao.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Al si ga sročiosebekkg napisao: Treba trebovati ono sto narodu treba

Hvala!TheWickerMan napisao:Kad ubiješ explorer.exe , u Task Manageru na run pa kucaj explorer.exe , trebalo bi da se startuje.
Probaću, ali najviše su me iznervirali kr.etenčići i MS podrške, ljudi moji, koja su to uputstva, leleeeeeeTheWickerMan napisao:Kad ubiješ explorer.exe , u Task Manageru na run pa kucaj explorer.exe , trebalo bi da se startuje.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Preporucite mi neki deobar free antivirus, ubise me virusi, sa nemam volje da opet rusim sistem... 

- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Malwarebytes antimalware i microsoft security essentials
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Da li punjač/adapter za laptop ima neku zaštitu ili sl. zbog koje bi privremeno otkazao sa radom ?
Konkretno, isključio sam laptop, izdenuo punjač iz zida da bi prešao u drugu sobu i kada sam se posle pola minuta uštekao u utičnicu on nije davao znake života - ni ona zelena dioda na njemu nije sijala. Napominjem da mi baterija nije u laptopu i da sam prilikom guranja viljuške u utučnicu čuo da je pucnulo kao neka varnica iz same utičnice.
Posle nekih pola sata, kada sam onako bezveze probao ponovo, sve je radilo normalno. Evo ovo kucam na njemu.
Konkretno, isključio sam laptop, izdenuo punjač iz zida da bi prešao u drugu sobu i kada sam se posle pola minuta uštekao u utičnicu on nije davao znake života - ni ona zelena dioda na njemu nije sijala. Napominjem da mi baterija nije u laptopu i da sam prilikom guranja viljuške u utučnicu čuo da je pucnulo kao neka varnica iz same utičnice.
Posle nekih pola sata, kada sam onako bezveze probao ponovo, sve je radilo normalno. Evo ovo kucam na njemu.