Audi R8
Re: Audi R8
E tron bas zajebano izgleda 

Felne su savrsene.ADrei napisao:sta se desilo sa felnamaruznije nisu mogli da nadju..
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nije da su savrsene, a nije ni da su lose..
R8 izgleda uverljivije na ovim slikama, ali i dalje mi je prethodni lepsi tj agresivniji.
R8 izgleda uverljivije na ovim slikama, ali i dalje mi je prethodni lepsi tj agresivniji.
Brzine idu u H-a !!!

Meni je i dalje 6 nivoa ispod huracana, poređenje na osnovu što mi je prošli bio u nivou gallarda. A s obzirom na cenu jačeg modela, i konkurencija su donekle.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Super su felne, a i auto bolje izgleda nego na official slikama.
Ma rotor je trebalo da stave. 

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ne mogu da smislim ni jedan sportski auto sa ovako odvratnom njuskom.Geza napisao:
Felne su ok. Malo nisu za njega, al su ok.
I dalje mi se sviđa. I felne.
Ovo je auto o kom se ne pravi finalni zaključak preko slika.
Tapatalk
Ovo je auto o kom se ne pravi finalni zaključak preko slika.
Tapatalk
Ma daj.
Pogledaj ovde kako su skladne linije, kao da je iz jednog dela ceo auto

I ono gore frankenstajnovo cudoviste.
I mislim da su morali da ostave ovu masku usisnika iz jednog dela, to mu je bio najprepoznatljiviji detalj.
Pogledaj ovde kako su skladne linije, kao da je iz jednog dela ceo auto

I ono gore frankenstajnovo cudoviste.
I mislim da su morali da ostave ovu masku usisnika iz jednog dela, to mu je bio najprepoznatljiviji detalj.
Pretera ga sad, kao da je ne znam kakva razlika, a auto u sustini facelift.
Meni je isto znacajno lepsi stari. Rekao sam da bih taj r8 vozio pre gallarda, ali ovaj novi mi je ruzan. Jesu siyne razlike, ali na kraju dosta uticu na dizajn 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Adrei-u se ne svidjaju felne jer lice na BBS, sto znaci da se nama ostalima svidjaju. 
Prednja maska se ni meni ne svidja, nekako mi odaje utisak manjka maste i kreativnosti kada cini 80% branika bez ikakvih drugih detalja.
Hoce li biti predstavljen kod nas na sajmu? To je dobra prilika da se da konacni sud o izgledu.

Prednja maska se ni meni ne svidja, nekako mi odaje utisak manjka maste i kreativnosti kada cini 80% branika bez ikakvih drugih detalja.
Hoce li biti predstavljen kod nas na sajmu? To je dobra prilika da se da konacni sud o izgledu.
A i ti si nasao da ocekujes kreativnost od Audija