Nov auto do 11.000 evra
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Nov auto do 11.000 evra
Ja vam kažem, samo što su neki očigledno gadljivi i na pomen imena Dacie. Sandero daje verovatno najviše prostora u celom B segmentu (lični, subjektivni osećaj), a ako uzme Logana ima i veliki prtljažnik. I to uopšte više nisu ružni auti. Za ovu lovu uzme lepo najnapucaniju verziju pa još sa dizelom, i ima da uživa. No dobro, svakom na volju.
TT
TT
Re: Nov auto do 11.000 evra
Za 8600 može da uzme Sandero sa plinom, Ambiance paket.
I za 2500e kupi motor i biciklo
I za 2500e kupi motor i biciklo

-
- Pridružio se: 03 Mar 2014, 09:15
- Garaža: Kia Rio Sport Sedan 1.2 85KS
Necu Dacije uzimati, to je sigurno tako da sto se toga tice mozemo pricu da zavrsimo.
Sto je tice Fijata, nemaju ono sto ja trazim a i to sto trazim bi verovatno bilo skuplje. Zanimaju me samo MultiAir ili TwinAir ne secam se vise...
Sto je tice Fijata, nemaju ono sto ja trazim a i to sto trazim bi verovatno bilo skuplje. Zanimaju me samo MultiAir ili TwinAir ne secam se vise...
Razmišljaš li o mladim polovnjacima ili je jedina opcija novo?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Rodjaka je uzela sandero stepway. Ima dva paketa opreme. U tom visem paketu je izasao oko 10.300 ali zaista pristojna oprema (tempomat, 4 podizaci, mp3, telefon, kozni volan..)Moze da se doplati i LG touch screen multi navi uredjaj. Motor je 0.9 tce koji ide jako lepo jer auto ima 1023kg.
Edit: sad vidim da nije opcija dacia.
Edit: sad vidim da nije opcija dacia.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Posto si sad kupio novog renoa sa istim motorom i to sa jakom opremom mozes li da povuces neku paralelu izmedju njega i dacije, moze i u tvojoj temi da ne offujemo ovde.
-
Samo novo. Da sam hteo polovno ne bih Punta ni prodavaoPaja napisao:Razmišljaš li o mladim polovnjacima ili je jedina opcija novo?

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ajde kad već čekaš salon, javi mi se na PP pred salon, da se dogovorimo kad budeš dolazio pa da vidimo gde možemo da pomognemo da uhvatiš neki dodatni popust. Mada ja i dalje tvrdim da je Yaris 1.33 tu best buy, samo da uzmeš bar onaj prvi paket iznad osnovnog.
Neko spomenu SX4, slažem se da je dobra kupovina, ali ga ja više ne vidim u ponudi. Swift mislim da nije opcija, pre svega zbog prtljažnika.
Neko spomenu SX4, slažem se da je dobra kupovina, ali ga ja više ne vidim u ponudi. Swift mislim da nije opcija, pre svega zbog prtljažnika.
Posetite www.garaza.rs !
Mislim da se to pitanje nije odnosilo na klasicnog polovnjaka nego nekog godisnjaka sa jako malom kilometrazom, na primer da li bi ti bilo interesantno neko vozilo C segmenta koje je bilo demo ili test vozilo, oni su uglavnom oko 6 meseci stari i uglavnom nemaju vise od 10.000 km na satu. Oni se mogu dobiti jeftiniji upravo za to sto ti pretekne preko budzeta kada ti se neki od tih svidi,a zadrzavas sva prava i uslove kao kada ga kupujes bas neotpakovanog.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
-
Bicemo u kontaktutrojanac napisao:Ajde kad već čekaš salon, javi mi se na PP pred salon, da se dogovorimo kad budeš dolazio pa da vidimo gde možemo da pomognemo da uhvatiš neki dodatni popust. Mada ja i dalje tvrdim da je Yaris 1.33 tu best buy, samo da uzmeš bar onaj prvi paket iznad osnovnog.

Edit: Moze neki link za opremu Yarisa i sve karakteristike u PDF-u?
Nisam se nikako snasao na Toyotinom sajtu.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Honda Jazz ili Nissan Note bi mogli da ti budu interesantni ako bude popusta na sajmu
Brzine idu u H-a !!!

-
Stavljeni na listu.Day Walker napisao:Honda Jazz ili Nissan Note bi mogli da ti budu interesantni ako bude popusta na sajmu
Mada prosle godine sam seo u Jazz-a i ako me secanje sluzi, razocarao sam se poprilicno, delovao mi je jeftino unutra, bas mi nije generalno ostavio utisak.
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Jazz je JAKO kvalitetan auto.
-
Ne sumnjam. Samo kazem kakv je utisak na mene ostavio. Mozda gresim, ipak sam seo u pun djavo automobila.Nikolaa napisao:Jazz je JAKO kvalitetan auto.
JAZZ je 12.500€ po cenovniku i teško da će ga spustiti na ispod 11.000. Note je još skuplji.
Za Note je ranije bilo akcija s pristojnom cenom, ali je pitanje da li će ih i kada biti ponovo.
Za Note bi možda mogli da izmajmunišemo da ga registruju kao test vozilo pa da tako ubijemo cenu. Ako ti on bude interesantan pusti mi PP pa da vidimo.
Za Note je ranije bilo akcija s pristojnom cenom, ali je pitanje da li će ih i kada biti ponovo.
Za Note bi možda mogli da izmajmunišemo da ga registruju kao test vozilo pa da tako ubijemo cenu. Ako ti on bude interesantan pusti mi PP pa da vidimo.