Mobilne telekomunikacije

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Mobilne telekomunikacije

Post od Uroš S. »

Stefane sad je ta Xiaomi od 10k i kusur mAh ako uzmes uz telefon 13$. Znaci vredi?

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Zašto niko od samsung fanova ne komentariše novi iphone galaxy s6? Ono beše plastika odličan materijal za telefon, kombinuje sve što valja? A i apple slepci ugrađuju internu memoriju bez kartice da bi mlatili pare. Kartice su jeftinije i zato ih samsung nudi, voli svoje kupce za razliku od slepaca iz applea.

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Ne pratis, evo sta kaze Laki :D
Laki021 napisao: Samsung izbacio S6, cista demonstracija moci, tesko da mu se moze naci mana, p..nje po konkurenciji, generaciju ispred svega (ovog puta cak i dizajn i izrada su vrhunski).

Tapatalk post.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

I svakim danom se sve vise i vise pokazuje koliko je S6 dominantan, svaki dan ispliva na videlo jos neka njegova dobra strana. Svi koji su imali prilike da probaju S6, a pogotovo S6 Edge su odusevljeni.

Izjave kako kopira dizajn iP su neutemeljene, jer ako je ijedan telefon uneo revoluciju u dizajn telefona onda je to S6 Edge, za ocekivati je da ce Apple sada iskopirati to pa ponuditi i zakrivljen iP. S6 Edge je verovatno najoriginalnije dizajniran telefon koji postoji, nema nista ni slicno. U krajnjem slucaju i taj dizajn ivica telefona svakako potice od HTC-a, to sto ga sad Apple svojata je posebna prica.
Ja bi i dalje preferiraro plastiku na ledjima (tj laznu kozu), ali videcemo kako ce ova pozadina izgledati, pride je to Gorilla 4 staklo tako nesto jos niko nije stavljao i nece sigurno pucati lagano kao sto je pucalo na prethodnim iP...

Nedostatak memorijske je naravno mana, medjutim barem Samsung pocinje sa 32GB sto je za 99% korisnika dovoljno, 16 je premalo (tim pre sto to nije 16 vec OS zauzme dobar deo).

Sistem placanja je da se izrazim Apple zargonom, Samsung reinventovao i napravio ga valja i bude upotrebljiv. Neuporedivo bolja tehnologija od Apple Pay koja ce omoguciti masovno prihvatanje sirom sveta, dok cete Apple Pay videti redje nego Ferrari na ulici.

Kad biste odvojili malo vremena i videli sta je S6 sve novo doneo bili biste iznenadjeni.
35% stedljiviji procesor od konkurencije (jednostavno prvi su uspeli da savladaju 14nm proizvodni proces), skoro duplo brza memorija od konkurencije (ipak Samsung sam pravi memoriju i lider je na tom polju pa ne zavisi od proizvodjaca sta ce im dati), sistem placanja koji ce zaista raditi globalno, kamera se za 0.7s pali kod ugasenog telefona (stalno je u standby), opet najbolji ekran na trzistu, verovatno najbolja kamera, zakrivljene ivice (prvi na svetu velikoserijski telefon), 4G koji trosi manje baterije i ko zna sta sam sve zaboravio. Realno, otkinuli su koliko su dobar proizvod izbacili.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Uroš S. napisao:Stefane sad je ta Xiaomi od 10k i kusur mAh ako uzmes uz telefon 13$. Znaci vredi?

Huawei P6 TT
Vredi, pre ove sam imaju jednu od onih običnih plastičnih što piše power bank (ko sto je MM zavaljao par na skupu :D)
Mislim da je bila od 3500mah a nije mogla da napuni bateriju 1800mah...
Jedino ne očekuje da bude mala i laka, te veće imaju oko 350grama čini mi se
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

@Laki021
Koji si ti fanboy. Pa tako, bre, devojcice ne obozavaju barbike, koliko ti obozavas sLJamsung :kezo:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Zeleli su da naprave uredjaj koji ce da podseca na iP, i kraj price :) Al' ce da se tuze iznova, pa to nije normalno :)
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Mobilne telekomunikacije

Post od ADrei »

ahahah, nije ni plastikaner vise sto je bio, nema plastike, nema memoriske kartice, ne vadi se baterija :O

Sent from my iPhone using Tapatalk
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Re: Odg: Mobilne telekomunikacije

Post od Uroš S. »

stefanan napisao:
Uroš S. napisao:Stefane sad je ta Xiaomi od 10k i kusur mAh ako uzmes uz telefon 13$. Znaci vredi?

Huawei P6 TT
Vredi, pre ove sam imaju jednu od onih običnih plastičnih što piše power bank (ko sto je MM zavaljao par na skupu :D)
Mislim da je bila od 3500mah a nije mogla da napuni bateriju 1800mah...
Jedino ne očekuje da bude mala i laka, te veće imaju oko 350grama čini mi se
Ne smeta tezina. Uzeo i ja jednu kao tu što Methane valja po forumu i Huawei neće ni da puni a ZTE Blade G napuni do 56%, on je valjda 1600mAh.

Huawei P6 TT
Korisnikov avatar
crni
Banned
Reactions:
Pridružio se: 13 Nov 2012, 09:15

Post od crni »

ovaj je tata
http://www.itvesti.info/2015/03/microso ... lumia.html
a oni kosooki mogu samo da se češkaju po tintari
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Kakvo li bi tek bilo krljanje na forumu da velika većina nas ima para za skupe automobile kad se ovoliko krljate oko glupih telefona.
Gori ste od dece.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Ja bih furao i jedan i drugi bez problema
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Paja napisao:Kakvo li bi tek bilo krljanje na forumu da velika većina nas ima para za skupe automobile kad se ovoliko krljate oko glupih telefona.
Gori ste od dece.
Ne bi se krljali uopste, boleo bi ih tuki da se raspravljaju na forumu da su u ozbiljnoj lovi, nego sirotinjska zabava :kezo:
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Nadaj se.
Merili bi čija klima za stotinku brže oladi kabinu.
Odgovori