Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ne vidim tu neki veliki problem. Ako valja, super, ako nevalja hvala lepo, svrati na Guču/Exit...
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ne valja kad bilo ko dovede stranca u selekciju. Ne gledam na reprezentaciju kao nesto nacionalno, ali mislim da je osnovni preduslov da si sportski potekao sa prostora zastave koju predstavljas, da te utakmice budu nekako dueli razlicitih skola sporta. Ovako mogu sve zemlje da se lepo popune strancima pa da se pretvori sve u klupski sport, ko ga jebe.
Ne bi me ni potresalo to nesto posebno da ne znam da odakle se, vecim delom, finansiraju takvi sportovi.
Ne bi me ni potresalo to nesto posebno da ne znam da odakle se, vecim delom, finansiraju takvi sportovi.
Ovi japanci su na drogama ili sta vec?
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=964410
Japan poklanja Srbiji 117 ekološki prihvatljivih vozila
Mislim svaka cast za donaciju ali boldovao sam najznacajniji deo:
U Srbiju je stiglo 117 primeraka modela Mazda3 koje je Vlada Japana donirala javnom sektoru Republike Srbije. Donacija je deo ODA projekta kojim Japan promoviše ekološke tehnologije širom sveta u cilju unapređenja zaštite životne sredine, a reč je o automobilima koji u proseku troše 3,9 litara goriva na 100 km i emituju svega 104 grama CO2 po km.
(U pitanju je 2.2 dizel)

http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... _id=964410
Japan poklanja Srbiji 117 ekološki prihvatljivih vozila
Mislim svaka cast za donaciju ali boldovao sam najznacajniji deo:
U Srbiju je stiglo 117 primeraka modela Mazda3 koje je Vlada Japana donirala javnom sektoru Republike Srbije. Donacija je deo ODA projekta kojim Japan promoviše ekološke tehnologije širom sveta u cilju unapređenja zaštite životne sredine, a reč je o automobilima koji u proseku troše 3,9 litara goriva na 100 km i emituju svega 104 grama CO2 po km.
(U pitanju je 2.2 dizel)

"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Zbog ovoga reprezentativni sport gubi smisao. Koja je razlika u odnosu na klupska takmičenja?
Ako to rade svi ne moramo i mi. Daj da budemo jedinstveni. Ako se ovo desi u muškoj repki prestaću da pratim.
Ako to rade svi ne moramo i mi. Daj da budemo jedinstveni. Ako se ovo desi u muškoj repki prestaću da pratim.
sve je u novcu
ameri dovode strance već decenijama
sećam se koliko je malo falilo da peđa stojaković postane grk.
mi još uvek nemamo potrebe za tim jer smo uz litvance najtalentovanija košarkaška nacija na svetu, ali sutra...ko zna
ameri dovode strance već decenijama
sećam se koliko je malo falilo da peđa stojaković postane grk.
mi još uvek nemamo potrebe za tim jer smo uz litvance najtalentovanija košarkaška nacija na svetu, ali sutra...ko zna
Ropstvo nikad nije iskorenjeno, samo se proširilo na druge rase.
-Čarls Bukovski-
-Čarls Bukovski-
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Kažeš lokaciju kuda komšija vozi svaki dan a ti nebranja napisao:A pozivaju i gradjane da kazu gde su najbolja mesta za stek, haos. Stvarno bi mi bilo drago videti tog mandrila koji pomaze policiji.

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Izgleda da je tu fora sto ih vidjam i gde ih nisam vidjao.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
cozmo napisao: Japan poklanja Srbiji 117 ekološki prihvatljivih vozila

Eto ih veceras na dnevniku

Tapatalk Post
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ekoloski prihvatljivo za njih, ili za nas?
Nama je i Tamic iz 1965 prihvatljiv
Nama je i Tamic iz 1965 prihvatljiv

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Juče se vraćao s posla,radio u Subotici.Na izlasku,prema istočnom ulazu sa E75,video 3 grupe emigranata.Čekaju da se smrači,pa da "napadnu" granicu.Svi su Arapi i Avganistanci.Onda na Eko Žednik,stanem,snimim dvojicu,ali beloputih, kako drežde pred ulazom u kafić pumpe.Izašao posle minut,jedan skoči na mene:"Idete do Novi Sad?"Rekoh ne.Nisam mogao da ih povezem,znam da nisu emigranti,znam da su buntovnici iz Evrope,ali previše sam čitao crnu hroniku i priče o autostoperima. 

- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Mi smo prosle godine na auto-putu za Zagreb stali momku i devojci. Neki ukrajinci. Sunce ti jebem al su prsli, kao vegani, stopirali kroz ceo svet. Ludilo. Direktor i ja slusamo. Kaze on: Ja sam otvorenih pogleda, ali je ovo suvise otvoreno za mene. Inace proslu godinu su preziveli sa valjda 1000€. Tamo gde stanu, tu nadju neki povremen posao. Kum i ja smo skoro isli za Sombor i videli crnkinju kako stopira.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ima toga dosta. Ćale i ja smo proletos povezli Škota koji sam ide do Turske. Luda priča. Lik ide sam čuo je da je TR do jaja, nabada čak srpski pomalo, kaže da govori poljski a slično mu je pa je lakše naučio a dva dana je u Srbiji.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Ja sam jednom povezao nekog rusa od Njivica do Igala 
Debeo, ogroman, sede brade u sandalama. Nije imao nikakvu ludu priču. Došao čovek na more.

Debeo, ogroman, sede brade u sandalama. Nije imao nikakvu ludu priču. Došao čovek na more.