Ljubitelji satova?
Re: Ljubitelji satova?
Ovo je inace moj miljenik.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ne znam koji bih pre...

Meni je taj prenabudzen, lepsi su mi jednostavniji. Al skupo,ja se nadao da su 1500eLaki021 napisao:Ovo je inace moj miljenik.

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Dobar je, ali mislim da ću biti najbliži Column Wheel Chronographu jer je 40mm dijametar i malo je tanji od drugih.
Omega Moonwatch je klasika. Meni se sviđa...

starac vujadin napisao:

Moonwatch mi je onako, njaaaah, pride se grebe staklo/plastika pa ga treba redovno menjati.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Videh Seiko Astron, meni lepo izgleda... Ima zanimljivih varijanti & varijacija
Pozdrav
Pozdrav
Pozdrav
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Videh ovo pre neki dan.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Ha ha, cuveni ekranoplan, cudoviste sa Kaspijaskog jezera.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Poznat mi je nesto. 
Tapatalk

Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Odg: Ljubitelji satova?
Kaspiskiy monstrdragvorl napisao:Ha ha, cuveni ekranoplan, cudoviste sa Kaspijaskog jezera.

Huawei P6 TT
Re: Odg: Ljubitelji satova?
Jedini razlog što ne koštaju još više je što su zapravo novo ime. Biće verovatno iz godine u godinu sve skuplji, što se lagano i dešava.Uroš S. napisao:Kaspiskiy monstrdragvorl napisao:Ha ha, cuveni ekranoplan, cudoviste sa Kaspijaskog jezera.Dobri su im satovi i dopadaju mi se ali je realno da su 30-50% jeftiniji.
Huawei P6 TT
edit: Evo ga parkiran na Google Maps: https://www.google.rs/maps/place/42%C2% ... :0x0?hl=en
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ma kakvi. Ovaj Ekranoplan košta 500+€ a ima mehanizam od 15$. Nije on loš, ali znaš li kakav Seiko ima da se kupi za 400-500e? Da ne pričam o Seiku od 600+ eura. Za te pare ima i ozbiljnih Longines-a, Tissota itd. Jos ako uzmes u obzir da kod nekih njihovih modela placas 600€ za nesto sto se zove npr Vostok Lunokhod a unutra ima švajcarski kvarc, cela priča postaje još besmislenija. Nit si kupio bog zna kakav kvalitet, nit si kupio neko posebno kućište, a i na to nasleđe sovjetske horologije na koje se deklaratorno pozivaju su se popišali sami.
Ti satovi ne smeju da budu preko 250-300€ i to nešto baš specijalno tipa 300M WR, safirno staklo, ukrašen mehanizam sa više komplikacija.
Huawei P6 TT
Ti satovi ne smeju da budu preko 250-300€ i to nešto baš specijalno tipa 300M WR, safirno staklo, ukrašen mehanizam sa više komplikacija.
Huawei P6 TT