Mobilne telekomunikacije
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Mobilne telekomunikacije
Ja ti ozbiljno kazem, pogledaj ko se najvise krlja ovde oko kola koja je pretezno video na slici i bice ti jasno
Hvala Rakhile, hvala...odo' sada da jedem masti i 'leba.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Da li neko ima informacije o pouzdanosti Sony Z3 telefona? Rodjak u SLO hoce da ga uzme preko operatera ali su ga napljuvali, kaze da imaju mnogo reklamacija na njega...
Evo, meni radi upravo u bazenu najnormalnije
Nista se nije zabagovalo ,vec par meseci ga imam.
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Heroj jel moze na xperia tastaturi da se namesti da za kucanje teksta bude numerička a ne sa svim slovima? Tražim već 10 minuta i ne mogu da nadjem
-
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
E to sam cekao fotke uzivo a ne rendere i profi snimke. Vidi se da je "jos jedan wearable" uredjaj. Ne vidim napredak u dizajnu u odnosu na moto360.
Moze, na ovo portrait keyboard.
Udjes u poruku, da kucas, stisnes da ukucas simbole, pa ce ti se pojaviti desno umesto entera, settings za tastaturu.

Sent from my Sony
Udjes u poruku, da kucas, stisnes da ukucas simbole, pa ce ti se pojaviti desno umesto entera, settings za tastaturu.

Sent from my Sony
Ja to nemam, a znam da je bilo. Pre par dana kad sam razmišljao dal da prodajem mob proverio sam i uspeo da namestim, a sad nakon hard reseta nema...
Ne mogu da verujem, to sam imao na Xperiji arc jos...
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Pa bilo i ovde, ne kapiram kako moze da nestane
Lažna (plastična) koža je nešto najbolje što su napravili. Nisam u to verovao dok osam probao. Ja lično ne bih menjao to za staklo na kome će ostajati otisci od prstiju i koje će stalno trebati da se briska. Ako zanemarimo Edge koji ima samo svrhu da bude drugačiji ali ne i bolji, ovo jeste neka kopija dizajna iPhone i Xperie Z.Laki021 napisao:Ja bi i dalje preferiraro plastiku na ledjima (tj laznu kozu), ali videcemo kako ce ova pozadina izgledati, pride je to Gorilla 4 staklo tako nesto jos niko nije stavljao i nece sigurno pucati lagano kao sto je pucalo na prethodnim iP...
Nadam se da će Note 5 biti dostojan naslednik 4ke a ne kao S6 "android verzija" iPhone-a.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Detaljno sam zagledao iPhone 6 (dvojica braće ih imaju), uopšte ne razumem čemu onoliki hype.
Kvalitet izrade mi ne deluje ništa posebno, tj. ništa bolje nego konkurencija u istom cenovnom rangu. Ovi moji su malo "seljana" style pa ne uzimam suviše njihov kriterijum.
Ono što me posebno iritira kod iŠtagod je neverovatna arogantnost korisnika. Svaka čast normalnim korisnicima, ali template prosečnog iSnob korisnika je:
skupo-još skuplje-koristim superioran telefon-android kinesko sranje plastikaner (pritom ne znajući da je 90% delova od Apple od azijskih kompanija pa i samog samsunga, LG i sl) - iznad ostalih sam jer pobogu imam Apple
A da ih pitaš da li koriste i macintosh samo će te belo pogledati.
Bio sam veliki Apple entuzijasta do pojave prvih i uređaja. Sada su postali pomodarstvo i statusni simbol.
Pozdrav
Kvalitet izrade mi ne deluje ništa posebno, tj. ništa bolje nego konkurencija u istom cenovnom rangu. Ovi moji su malo "seljana" style pa ne uzimam suviše njihov kriterijum.

Ono što me posebno iritira kod iŠtagod je neverovatna arogantnost korisnika. Svaka čast normalnim korisnicima, ali template prosečnog iSnob korisnika je:
skupo-još skuplje-koristim superioran telefon-android kinesko sranje plastikaner (pritom ne znajući da je 90% delova od Apple od azijskih kompanija pa i samog samsunga, LG i sl) - iznad ostalih sam jer pobogu imam Apple
A da ih pitaš da li koriste i macintosh samo će te belo pogledati.

Bio sam veliki Apple entuzijasta do pojave prvih i uređaja. Sada su postali pomodarstvo i statusni simbol.
Pozdrav
Pozdrav
Standardna prica. Post pocinje sa kao objektivnim posmatranjem uredjaja, onda se dolazi do zakljucka da je nista posebno ili je s**nje, zatim se podrazumeva se prelazi na korisnike koji su ovce za sisanje, snobovi i sve ostalo.
Klasican template. Posto si vec veliki strucnjak za Apple, trebalo bi da znas da je samo kod nas statusni simbol.
Pozdrav

Pozdrav
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.