VW Golf VII

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Re: VW Golf VII

Post od schonenk »

A sta ako ga je kupio neki Milos i vozio pazljivo, a sledeci vlasnik kupi van garancije i odluci da ga vozi na stazu? :)

U svakom slucaju bice sigurno recept sta proveriti kod kupovine polovnog, pa ko preskoci i kupi automobil sa nezamenjenom turbinom iz prve serije bice placa. Koliko sam razumeo VW je odlucio da ne dize frku, tj da ne zove na zamenu, nego kome se desi promenice ako je u garantnom.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Kulanz je fina stvar za takve situacije :)
Hondas,moj auto je imao opoziv fabricke vodene pumpe,to su mi tek u Nemackoj rekli,nasi pojma nisu imali.Zamenjeno sve u garanciji.
Ovo sa turbinom me ne cudi iskreno,ako stage 1 ide 70 ponija vise,znaci da je momacki zabiberen motor.Nikad ne bih licno kupio auto na pocetku proizvodnje,vise volim kraj ciklusa po cenu da imam zastareo model kroz par godina,ali znam koje su mu decije bolesti i da li ih je prelezao.
Da li i novi S3 ima takav problem kao R i Cupra ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ma maze ga Milos, samo kad niko nije tu :)
Sinoc na AP oprljih R32, pa se setih njega :D
Mislim da ce menjati i posle garancije za kola koja su odrzavana u ovlascenom. Takva je bar do sad bila praksa za tako neke stvari.

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
schonenk
Reactions:
Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3

Post od schonenk »

Ti mu dodjes vec kao neka vrsta presretaca na tom AP :)

Ako uzmemo ovo sto Milos kaze za nase dilere vw, treba biti jako oprezan kod kupovine ovakvih masina.

Sreca pa vecina nas moze samo da masta o njima :)
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Ma ja bih to kupio, a i S3 ima isti agregat tako da nije frka... :)

Tapatalk Post
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Volkswagen Golf Borussia Mönchengladbach limited edition - 50 primeraka.

Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Jbg :kafa:
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Neumoran si trol :D
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

Velja je samo realan.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Dark Shine:

Slika
Slika
Slika

Volkswagen Golf GTI Clubsport

Slika
Slika
Slika
Slika
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Drugar je cipovao golfa R i auto se jako mnogo promenio. Sa 300ks ne znam dokle je stigao (mozda 360), ali auto ide bas mnogo brze nego ranije. Pre je bio za nijansu sporiji od mog eva, na samom ubrzanju malo sporiji a zbog promena dsga zanemarljivo sporiji (nadoknadjivao moju prednost boljim menjanjem brzina) a sada je njegov auto bas osetno brzi.

Sve bi ovo i bilo sasvim normalno da nije uspeo da pobegne i audiju rs5, doduse jako malo ali ga je svejedno dobio.

Do skoro juce mi je bilo cudno dati 50.000 za golfa, od juce mi je sasvim normalno. O kvalitetu nema govora, to je uvek i bilo super. Ipak, i dalje mislim da je RS3 daleko bolje resenje.
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Ima taj motor potencijala čim fabrika planira verziju sa 400 ks.

RS3 ima mnogo bolji zvuk.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

AcaKayak napisao:Do skoro juce mi je bilo cudno dati 50.000 za golfa, od juce mi je sasvim normalno. O kvalitetu nema govora, to je uvek i bilo super.
Sazreo si :)
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:

Post od Milos »

AcaKayak napisao:Drugar je cipovao golfa R i auto se jako mnogo promenio. Sa 300ks ne znam dokle je stigao (mozda 360), ali auto ide bas mnogo brze nego ranije. Pre je bio za nijansu sporiji od mog eva, na samom ubrzanju malo sporiji a zbog promena dsga zanemarljivo sporiji (nadoknadjivao moju prednost boljim menjanjem brzina) a sada je njegov auto bas osetno brzi.

Sve bi ovo i bilo sasvim normalno da nije uspeo da pobegne i audiju rs5, doduse jako malo ali ga je svejedno dobio.

Super.Znas li gde je radio ?
AcaKayak napisao:Do skoro juce mi je bilo cudno dati 50.000 za golfa, od juce mi je sasvim normalno. O kvalitetu nema govora, to je uvek i bilo super. Ipak, i dalje mislim da je RS3 daleko bolje resenje.
RS3 i dalje ima problem sa understeer.Moje misljenje nakon dve godine eksploatacije i jeste i nije ludost dati tolike pare za Golfa.Daleko da je los auto,ali to je i dalje Golf.Meni je savrseni all arounder,ali to je moje subjektivno misljenje.Mislim da je GTI Performance Package najbolja stvar koju mozes sad uzeti.
Floyd napisao:Ima taj motor potencijala čim fabrika planira verziju sa 400 ks.
Mislim da ovaj motor sto ce ici u R400 nije isti kao motor iz 7R.Motor iz R400 je motor novog TT RS samo sto ce u TT RS imati 420 konja fabricki.
Stage 1 za Golf 7R je 370 konja kod APR.
Odgovori