Honda Civic Type-R
Re: Honda Civic Type-R
Ja ne bih sekunde razmisljao koji bi. Mada nisam siguran gde bih stavio pare. 

- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Kao što rekoh - mislim da nisu, kao i ostali što nisu. Verujem tim rezultatima.Cekaj starce, a kao nisu?
Nema jeftinije reklame od te, a jos je i najefikasnija. Riceri ima da se biju ko ce pre da ga kupi.
A nemoguce je proveriti da li je isti kao model za salone.
Ja ne znam šta da napišem a da ne bude glupo 
Ako ovde iko misli da je realno da civic i amg 65 crne serije budu slični auti na stazi, onda jbg

Ako ovde iko misli da je realno da civic i amg 65 crne serije budu slični auti na stazi, onda jbg
- PedjaJCW
- Pridružio se: 14 Feb 2015, 14:28
- Garaža: R53 JCW MINI Cooper S, MG ZR 105
Nekako opcione stvari vise vezem sa daleko ozbiljnijim autima, tamo mogu da razumem to, HH je nekako "u dusi" trebao da bude zabavan, jednostavan, relativno pristupacan paket za siroke narodne mase, ako bas zele nesto specijalno, napravis limitiranu seriju. Barem ja tako dozivljavam to. Mislim da sam negde procitao da taj performance pack za cupru nije mogao da se kupi ni mesecima posle pocetka prodaje, ne mogu tacno da se setim u cemu je bila caka. Inace, levo
ne pare, to bih odabrao 

Poslednja izmena od PedjaJCW u 05 Mar 2015, 17:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ništa, sačekaj da za koji mesec Civic Type R bude na testu u sport autu, pa ćemo videti što se tiče Nurburgringa. Biće sigurno nešto slabije vreme od ovog. To isto se dešava i TG test stazi...neka slabija kola postavljaju fenomenalna vremena i nadmašuju mnog jača, a malo starija kola. .
Pa kad vec pricamo o vremenima ispod 8 minuta na nordschleife onda smo svakako odmakli od prvobitne zamisli hha zar ne? 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
pa realno, zavisi od staze, ima nešto i u poprečnom profilu valjda.AcaKayak napisao:Ja ne znam šta da napišem a da ne bude glupo
džaba autu 1000KS ako nema gde da ih razvije pošteno.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Znaci ti verujes da je na Nordschleife-u Civic stvarno brzi od SL65 AMG Black Series? Ili od 997 Turba?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Od 997 turbo nije brzi fali mu 3 sec. 

- PedjaJCW
To sto su evoluirali u sta vec jesu danas ne mora nuzno da povlaci za sobom i taj deo igranke, esencija hh ne mora da se menja bilo 9min ili 8min. Za sada samo seat nudi tako neke opcije ili ima jos neko?
Pa megan trophy. Golf gti takodje ima performance pack koji ukljucuje elektro-mehanicki sper, bolje kocnice i koji konj vise. Po meni sasvim ok fazon jer je cinjenica da iako neko uzme taj auto ne mora i neke dodatke koji najvise dolaze izrazaja na stazi.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
ali Golf je odavno deklasiran, VW ovaj nivo HHatchnosti ni ne zanima 

Civic, Megane, Cupra - svejedno. Stvar je u tome dokle su stigli FWD automobili a čudno bi bilo da Civic nije najbrži obzirom na snagu motora.Dusan napisao:Znaci ti verujes da je na Nordschleife-u Civic stvarno brzi od SL65 AMG Black Series? Ili od 997 Turba?
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ok cekamo nefabricki test kupovnog modela pa ako bude brzi od cupre da ceo forum prizna da je civic najbrzi.
- PedjaJCW
Razumem sta hoces da kazes, to na golfu mi je ok, maleni kit, nije ni neki udarac po dzepu, niti je namenjen obaranju rekorda, skroz ok, u sustini i ja ga imam u neku ruku na mom kao i hiljade drugih, koristimo to svakodnevno. Vec mi je ovo malo, onako, sta ja znam, postavili smo rekord, ok, koliko ima vozila registrovanih u tom trimu, nula (karikiram malo), seat isto tako. Ako honda odrzi rec i sve ovo bude na serijskom produkcijskom autu bice prvi prakticki koji ce prodavati fwd auto ispod 8sec takav kakav je, tj svaki type r je sposoban za to vreme +/- 1-2sec u zavisnosti od opreme unutra, ta filozofija mi je ok, na to sam mislio.
Ne od cupre, od megana.