Posle fabrikane sam uzeo Valeo kostale tako oko 3k, uopste mi se nisu pokazali kako treba ili sam previse zahtevan
Nije proslo 2 meseca poceo da mi se pojavljuje indikator istrosenosti na vozacevom.
Od tada samo ove jeftinije varijante, trenutno imam Alca, oba su kostala oko 800 kinti
Tapatalk
blaugrana napisao:Posle fabrikane sam uzeo Valeo kostale tako oko 3k, uopste mi se nisu pokazali kako treba ili sam previse zahtevan
Nije proslo 2 meseca poceo da mi se pojavljuje indikator istrosenosti na vozacevom.
Od tada samo ove jeftinije varijante, trenutno imam Alca, oba su kostala oko 800 kinti
Tapatalk
Valeo su sranje, ja imam, dobre po jakoj kiši ali kad je kišica pakao. Samo OEM, i zadnji moram menjam, 4000 din sve
Meni je Valeo bio dobar i bas sam bio zadovoljan cena bila oko 3500 din. ...posle 3 meseca neko mi polomio/iskrivio na autu obe metlice...popizdeo sam otisao ponovo po Valeo i nije ih bilo za Focusa pa sam uzeo Champion 3000 din .
6 meseci su na autu nemam zamerke mada cim krenu paklene vrucine verujem da ce ih sprziti sunce i skratiti im vek.
Kod ovih ne origigi aero metlica najveca glupost su adapteri za kacenje ...meni je Valeo i Champion bas zato prihvatljiv jer ima metlice bas sa kacenjem bas za moj auto tako da nema situacije kopča velika ko manja jabuka.
Ja sam kao hteo da uštedim ne kupivši OEM, razlika 2000 vs 2850 dinara. I zajebao se. Osećaj kada menjas brisače jednom u 3 godine, ako i tad, neprocenjivo, a sve vreme brišu savršeno.