Računari
Re: Računari
Provalio sam da web shield kod Avasta mi ogranicava brzinu konekcije i povecava ping. Sa ukljucenim web shieldom, brzina je 20/2 mbit a ping oko 20-30. Sa iskljucenim, ide full speed 60/3 i ping je 6ms. Cim ukljucim ponovo web shield, opet ogranicava brzinu protoka.
Jel to neka fora ili bag u Avastu? Mislim da cu da ga deinstaliram i stavim Bitdeffender.
Jel to neka fora ili bag u Avastu? Mislim da cu da ga deinstaliram i stavim Bitdeffender.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Cekaj Veljo, u 2015. godini, ti viljuskom proveravas da li ti radi uticnica, tako sto varnici kada gurnes?
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Šta će ti Web shield?
Tapatalk
Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Xeroj, kad je rekao viljuška, mislio je na utikač, bar sam ja tako skapirao 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Zasto bi varnicio utikac? 
Ali je verovatno na to mislio
Sent from my Sony

Ali je verovatno na to mislio

Sent from my Sony

Uzgred, od tada punjač radi normalno, bez baterije u laptopu kao u posledjih godinu dana. Zna li neko od banderaša sa foruma šta je to bilo ?
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Xepoj87 napisao:Cekaj Veljo, u 2015. godini, ti viljuskom proveravas da li ti radi uticnica, tako sto varnici kada gurnes?
Sent from my Sony

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Avast mi ne da da upalim Firewall dok se ne registrujem, pa da li AV fercera bez toga? 

Avast to uvek ukljuci po difoltu.nidza napisao:Šta će ti Web shield?
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Ima li neko problem sa firefoxom, posle zadnjeg update-a 36.0.1stalno mi izbacuje crash report. Na chrome sve normalno radi.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Ja stavio Operu i uvek mi kao blokira neke iskacuce prozore i uvek mi iskacu google reklame. Dok na chromu nisam imao tih problema.
Poslato sa Lumia 925
Poslato sa Lumia 925
Problem je resen update-om drivera graficke karte. Nvidia je u pitanju.
Jedna molba ako neko moze da proba sledece, da li vidite mapu na ovom sajtu, meni samo iskoci prozor ali nista ne vidim...
https://www.makpetrol.com.mk/mapi/index.html
Ista situacija je i Firefox i Google Chrome, interesantno na Exploreru radi, kakva je situacija kod vas?
Jedna molba ako neko moze da proba sledece, da li vidite mapu na ovom sajtu, meni samo iskoci prozor ali nista ne vidim...
https://www.makpetrol.com.mk/mapi/index.html
Ista situacija je i Firefox i Google Chrome, interesantno na Exploreru radi, kakva je situacija kod vas?
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Jok, nema mape. Gledam u kodu al ne vidim ocigledan razlog, moguce da je do verzije Jave
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Cekaj, stani, vidi, pazi....
Apple predstavio novi macbook. Koji ima jedan port. Nov. Jedan. Port.

Punjenje, podaci, video in/out, sve na jedan port. Ili u prevodu, ako si na punjacu, tough shit. Najavljuju dongle za ekspanziju, 79 USD.
Oni su moji idoli, ja povlacim sve ruzno ikad receno o njima. Oni se urade Brufenom i onda ide diskusija ko ce da smisli debilniji plan a da prodje, jebes mi sve.
Apple predstavio novi macbook. Koji ima jedan port. Nov. Jedan. Port.

Punjenje, podaci, video in/out, sve na jedan port. Ili u prevodu, ako si na punjacu, tough shit. Najavljuju dongle za ekspanziju, 79 USD.
Oni su moji idoli, ja povlacim sve ruzno ikad receno o njima. Oni se urade Brufenom i onda ide diskusija ko ce da smisli debilniji plan a da prodje, jebes mi sve.
Cuj prodje... Da vidis sada kada krene lavina komentara kako je to inovativno, pospesuje dizajn, kako je to izum godine, kako je tri puta brzi i efikasniji, kako ne znam ti ni ja sta ce sve fanatici istripovati...
A vecina misljenja je isforsirana kupovinom macbooka iz razloga: "vidi ga sto je lep"; pa se onda mora drugima nametnuti to kao bolja stvar
I onda da mi neko kaze da ovi iz Applea nisu skolski primer hohstaplera
Sent from my Sony
A vecina misljenja je isforsirana kupovinom macbooka iz razloga: "vidi ga sto je lep"; pa se onda mora drugima nametnuti to kao bolja stvar

I onda da mi neko kaze da ovi iz Applea nisu skolski primer hohstaplera

Sent from my Sony