PayPal
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: PayPal
Dolar beše 106 pre nekoliko dana tako da je to verovatno to. Bar su meni uvek kao osnovicu stavljali cenu u dinarima ali prebačeno iz dolara.
Tih 150 ti je neka izmišljena usluga tipa Otvaranje paketa ili slično. Neizbežno je, u proteklih godinu dana narasla je sa ~95 na ~150.
Tih 150 ti je neka izmišljena usluga tipa Otvaranje paketa ili slično. Neizbežno je, u proteklih godinu dana narasla je sa ~95 na ~150.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Da, da, editovao sam post sto se tice dolara. Nisam znao da je toliko otisao na gore, mislio sam da je oko 90.
A za ove troskove otvaranja paketa samo mogu reci: mamicu im bezobraznu.
A za ove troskove otvaranja paketa samo mogu reci: mamicu im bezobraznu.

Jel moguće ispraviti feedback na aliexpresu?
Dao sam kinezu 3x1 zvezdicu jer nije ispostovao dogovor kad sam otvorio dispute, i sad me smarao da mu popravim, poslace mi novi telefon danas. Ja sam rekao da može
ali nemam pojma da li je to moguće uopšte jer je ta kupovima završena
Dao sam kinezu 3x1 zvezdicu jer nije ispostovao dogovor kad sam otvorio dispute, i sad me smarao da mu popravim, poslace mi novi telefon danas. Ja sam rekao da može

- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Može, mada mislim da postoji rok od 30 dana od datog fidbeka.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
Aha,kul
Hvala
Hvala
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ovo nije bas PayPal al ajd da pitam ovde. Uplatio pare na karticu da kupim pretplatu za neku igricu, 12.99 evra, ja uplatio 1500 dinara + 155 sam imao na racunu = 1655 dinara ukupno. To kad se sracuna u Euro taman je dovoljno za 12.99. Odem malo pre da kupim, kad ono odbije. Odem na sajt banke logujem se na akaunt i vidim pise rezervisana sredstva 120.57 dinara. Wtf? Sta mi je uzelo/rezervisalo jebena 120 dinara, jel zna neko? Sad zbog toga mi fali 50 dinara da kupim. Sto znaci da moram opet u banku, nabijem im ga. 

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
1 euro. Paypal, Google Pay, svi oni rezervisu evro ili dolar radi provere kartice
- H4wkeye
Ali ovo sam direktno preko kartice probao. Isao sam na credit card, imam Master karticu. Ali pretpostavljam da je i za to ista fora. Jel sad ako sacekam da mi tih 120 dinara legne natrag ako idem da kupim jel ce da rezervise opet? Ili da idem u banku lepo i da dodam jos pare.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Sve rezervacije radi provere se vrate na karticu ili posle prve transakcije ili posle nekog vremena, tipa 24h-48h
- H4wkeye
Hvala. 

- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Na PP ili MB ti prilikom prvog plaćanja skine neki iznos radi provere naloga - ali ti taj iznos kasnije ostane na nalogu, ne vraća se na karticu.
U kojoj si banci? Intesa ima foru da skine neki iznos više od plaćenog (pre je to išlo i do 6%, ne znam kako je sad), navodno radi zaštite od ocilacije kursa - ali se taj iznos vrati. Verovatno i druge banke imaju slične "zavrtnje"
Tebi transakcija nije prošla, dakle nije ovo u pitanju. Pozovi call centar banke i proveri o čemu se radi.
U kojoj si banci? Intesa ima foru da skine neki iznos više od plaćenog (pre je to išlo i do 6%, ne znam kako je sad), navodno radi zaštite od ocilacije kursa - ali se taj iznos vrati. Verovatno i druge banke imaju slične "zavrtnje"

Tebi transakcija nije prošla, dakle nije ovo u pitanju. Pozovi call centar banke i proveri o čemu se radi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- H4wkeye
Ja sam u Erste Banci. Ne moram da zovem banku, vidim na nalogu sta je. Rezervisali su zbog necega 120 dinara, to je taman da nemam dovoljno preostalo za 13 evra. :/ Tako da moram do banke da doplatim jos malo na racun. To za Intesu sam i ja cuo, glupost. Bem ti banke stalno uzimaju nesto vise radi ovoga ili onoga, a kad treba tebi nesto da plate onda povuci potegni.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mislio sam da pozoves i pitas zbog cega su te pare rezervisane.
There are 10 kinds of people in the world:
- H4wkeye
A, to
Nisam te razumeo
Bio sam malo pre do banke, dodao sam jos malo para na racun, sad bi trebalo da bude ok 

- Uninuni
- Pridružio se: 21 Jan 2013, 19:30
- Garaža: Fiat Bravo 1.9 2007, Mazda Cx 5 2,2 2017
Cao
I ja sam imao zez sa placanjem Sony-u igrice sa PP :-(. PP je detektovao transakciju (tacnije narudzbinu) i poslo je Sony-u ali naplata nikad nije uradjena. Imao sam dovoljno sredstava na master-u na kojem je PP registrovan. Da li poslije registracije PP naloga mora da se ode do banke ili nesto slicno ?
--
Pozdrav
I ja sam imao zez sa placanjem Sony-u igrice sa PP :-(. PP je detektovao transakciju (tacnije narudzbinu) i poslo je Sony-u ali naplata nikad nije uradjena. Imao sam dovoljno sredstava na master-u na kojem je PP registrovan. Da li poslije registracije PP naloga mora da se ode do banke ili nesto slicno ?
--
Pozdrav