Vidjanje uživo ne bi bilo loše uopšte.
fq400 napisao:Ako sam dobro razumeo, alarmantno je to što ljudi nemaju decu? Ili to što nisu u braku sa 33, odnosno 29 godina? Ako je ovo prvo - ne vidim kako je to bila čija stvar da li neko hoće/može da ima decu. Ako je ovo drugo, još manje vidim kako može da se utvrdi 'pravilo' kad neko treba da se udaje/ženi, i zašto bi neko uopšte morao da se udaje ili ženi...?TDI napisao:Za svakog coveka. Jer bioloski sat kuca, do duse zenama mnogo brze. Ali to ne znaci da muskarci imaju fore opusteno do 35. Mnogo je lakse da pocnes da stvaras porodicu sa 27, nego sa 33. I ako bi neko rekao: ,,6 godina, sta je to? ,,. Ali nije bas tako. vec od 4-5 ljudi koji imaju troje ili cetvoro dece sam cuo da su decu koju su dobili do 32-33 godine, mnogo lakse podigli, nego onu koju su dobili posle. naravno, kao sto sam vec rekao, bolje i ikad, nego nikad.
Ukoliko je reč o bojazni od nestanka ljudske rase, nema brige, populacija nikada nije bila veća.
Ja bih, na primer, više bio alarmiran podatkom da je nezaposlenost ogromna jer svako mora da radi da bi prehranio pre svega sebe, a onda i ostale članove svog okruženja koji eventualno zavise od njega. Kako će i šta konkretno sa životom u smislu zabave, hobija, braka, dece itd. mi je nekako stvar ličnog izbora, bez potrebe da se bilo ko alarmira oko istog.
+1Paja napisao:Otićiće ono malo njih koji su experti u svojim oblastima, koji će se lako prodati privatnicima za veće plate nego što su imali od države pre smanjenja, a ostaće samo oni koji ne znaju, koji su neradnici, lenji...Geza napisao:Možeš da smanjiš javni sektor tako što ćeš ih primorati da daju otkaz. Recimo smanjiš plate za 50 %.
Može ako poželi, ali sve manje ljudi želi.Xepoj87 napisao:Covek u kutiji ne moze videti sta je van kutije
Sent from my Sony