We ask project leader Hisayuki Yagi if this had been a priority during development. "Of course", he tells TG.com, "but that wasn't the only priority. It would have been an easy task to just be the quickest on the Nordschleife. But that was not the only target we had. We had to think about daily usability, fuel consumption, all those kind of things".
"This is not a turbo engine with VTEC; it is a VTEC engine with a turbo attached".
Juce sam je zagledao na sajmu. Ne svidja mi se nikako na izgled. Ali vozacko mesto je odlicno, kao i sediste, sve komande. Ono sto sam primetio jeste da ima gume bez DOTa, nemaju homologaciju, samo ima oznaku proizvodjaca (Continental) i dimenziju guma. Sto ce reci kao takav u Evropi ne moze da se prodaje. Inace zadnji tocak uzivo jezivo ruzno stoji, em uvucen em guma na felni nesto ruzno stoji.
We ask project leader Hisayuki Yagi if this had been a priority during development. "Of course", he tells TG.com, "but that wasn't the only priority. It would have been an easy task to just be the quickest on the Nordschleife. But that was not the only target we had. We had to think about daily usability, fuel consumption, all those kind of things".
"This is not a turbo engine with VTEC; it is a VTEC engine with a turbo attached".
Taj donji deo volana su tako zeznuli, deluje kao neka zakrpa da je navucena. Ne mogu da se otmem utisku da je kreativna energija u dizajn odeljenju honde ozbiljno sputana. Koncept mi to govori. Nadam se da ce im bar kod nsx ostaviti ruke odresene.
Iz honde su poslednjih godina izasla neka dizajnerska resenja koja su na nivou najgroznijih ssang yong vozila, a gledajuci koncept vozila verujem da je za to iskljucivo kriv menadzment.
Gresaka ima po meni previse i u promociji. Da je auto crvene boje, sa nekom karbon folijom na spojleru i pravim ofsetom mozda bi sve moglo lakse da se proguta.